Add ID: 24535
Category: Засоби захисту рослин (пестициди), добрива / Інші засоби захисту, добрива / Продам
For the region: Україна,

Price: 0 ₴

(NH4)2HPO4 + (NH4)2SO4) ТУ 2186-678-00209438-04 Особливоефективне під олійні, зарнові та зернобобові культури. Доза внесення залежить від даних агрохімчного аналізу грунту та запланованої урожайності.
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Масова частка Азоту (амонійний):20%
  • Масова частка Фосфору:20%
  • Водорозчинний фосфор:17-19%
  • Масова частка Сірки:14%
  • Відмінний гранулометричний склад
  • Не злежується
ПОВНИЙ ОПИС

Сульфоамофос – універсальне водорозчинне гранульоване комплексне азотно-фосфорне добриво. Дане добриво не злежується, негігроскопічне, має вирівняний гранулометричний склад, не пилить. Характеризується покращено розчинністю фосфору та співвідношенням азоту і фосфору порівняно з амофосом.

Азот в сульфоамофосі знаходиться в амонійній формі, завдяки чому він повільно вимивається з грунту та сприяє більш інтенсивному поглинанню фосфат іонів корінням рослини. В склад добрива входять сірка, яка сприяє підвищенню відсотку клейковини в пшениці, вмісту масла в соняшнику, сої та рапсі. Також добриво містить кальцій та магній (по 0,5%) – важливі елементи для життєдіяльності рослини.

Сульфоамофос застосовується на не всіх типах грунтів та під всі сільськогосподарські культури. Даний продукт використовується для основного, припосівного внесення, а також для підживлення рослин. Також можна застосовувати в умовах закритого грунту разом з азотними і калійними добривами. На його основі виробляються будь-які змішані добрива.