Add ID: 25053
Category: Засоби захисту рослин (пестициди), добрива / Добрива / Продам
For the region: Україна,

Price: 0 ₴

Українське добриво, Європейські стандарти

В Україні представлено гумінові препарати різноманітного походження – із торфів, сапропелів, бурого вугілля. Однак добрива ТОВ «Агрофірма «Гермес» - чи не єдині, які виробляються із вермікомпосту, кінцевого продукту вермікомпостування. Це біотехнології, в яких закладено природний процес переробки гною ВРХ вермікультурою (Eisenia fetida). Цінність вермікомпосту складається з високого вмісту гумінових речовин, рухомих форм макро- і мікроелементів, амінокислот, вітамінів, фітогормонів, що визначають його росторегулюючі властивості, та корисної мікрофлори, за рахунок чого відновлюється родючість ґрунту. Компанія працює в царині вермікомпостування з 1995-го року.

Бажаєте заощадити кошти, скоротивши на 30% застосування мінеральних добрив? - За результатами досліджень рекомендовано зменшувати норми внесення мінеральних добрив до 30% за умов їх сумісного застосування з добривами Гумісол. Це можливо за рахунок наявності доступних форм NPK в гумінових добривах та здатності гумінових речовин і агрономічно корисної мікрофлори сприяти поглинанню рослинами раніше недоступних поживних елементів ґрунту, що дозволяє підвищити рентабельність, зменшивши при цьому витрати.

Бажаєте допомогти рослинам реалізовувати біологічний потенціал особливо за складних умов та у зонах ризикованого землеробства? – Багатий склад добрив Гумісол допомагає отримати дружні сходи, а згодом – здорові, добре розвинуті, захищені від стресу та з підвищеним імунітетом рослини за умов виконання повного циклу обробок (обробка насіннєвого матеріалу та 2-3 позакореневі обробки). Такі рослини дадуть добрий урожай високої якості.

Можливе сумісне застосування із засобами захисту рослин за умов проведення попереднього тесту на сумісність це: економія коштів за рахунок зменшення доз застосування ЗЗР на 30%; зменшення хімічного навантаження на ґрунт; зменшення пестицидного стресу рослин.

Рідкі концентрати «Гумісол-прима», один із хітів компанії, вже не перший рік відомі на ланах України. Вони збагачені органічним азотом, фосфором та калієм (NPK) та стимульовані мікроелементами, які адаптовані під потреби сільськогосподарських культур. Сьогодні проблема корекції мікроелементного складу ґрунтів, живлення рослин та відповідно харчування людини вирішується далеко не безпечним чином: внесенням хімічних солей металів. Хімічні сполуки створюють непотрібний запас солей у ґрунті. Рішення цього питання лежить у використанні цитратів біогенних металів: Zn, Cu, Mn, Co, Mo, Fe, які не створюють токсичних сполук та не викликають патогенних змін.

Гумінові препарати, стимульовані мікроелементами стабільні та повністю розчинні у воді. Обробка від 45 грн/га.

 

 

Найбільш продуктивним варіантом застосування цих добрив є обробка насіннєвого матеріалу із наступними позакореневими підживленнями. Можливе передпосівне внесення у ґрунт і кореневе живлення за низького агрофону.

Значна частина добрив ТОВ «Агрофірма «Гермес» сертифікована IMO (Швейцарія) для використання в органічному сільському господарстві за постановами (EC) No. 834/2007 и (EC) No. 889/2008.

 

Працюємо без посередників. Доставляємо по Україні безкоштовно. Надаємо консультації.

84313, Україна, Донецька обл.,

м. Краматорськ, вул. Орджонікідзе, 10

Відділ продажів - тел./факс: (06264) 5-93-30, 0676243033, 0952916017, 0966708573

http://www.humi-plus.com