Екоплант по вигідним цінам в Полтавській області - м.Пирятин

Add ID: 25744
Category: Засоби захисту рослин (пестициди), добрива / Добрива / Продам
For the region: Україна, Полтавська обл.

Price: 6,50 ₴

Екоплант по вигідним цінам в Полтавській області - м.Пирятин, фасовка в мішках 40кг, 20кг, пакети 5кг,2кг, біг-беги 600кг. Ціна від 6,50 грн/кг.тел.+ 38050-410-71-52
      Екоплант®– це екологічно чисте, безхлорне, комплексне мінеральне добриво рослинного походження. Основна діюча речовина - калій (К2О) в кількості 28-41% у водорозчинній і легкодоступній для рослин формі карбонатів (К2СО3) і сульфатів (К2SO4).
Окрім калію (К2О) і кальцію (СаО) Екоплант® містить 4-5% фосфору (Р2О5), 8-12% магнію (MgO) та 8-16% сірки (S). Таким чином, сумарний вміст діючих речовин макроелементів добрива Екоплант® складає не менше 70%, що є найвищим показником серед інших промислових гранульованих добрив таких як амофос (64%) чи хлористий калій (60%). 
      Добриво Екоплант® ідеально підходить для осіннього внесення під всі типи сільськогосподарських культур, а також проявляє високу ефективність на ранніх стадіях розвитку в тому числі овочевих культур, кукурудзи, соняшнику, озимого і ярого ріпаку в разі весняного передпосівного застосування під культивацію. 
      Екоплант використовують для:
- Розкислення грунтів;
- Підкормка рослин;
- Пророщування насіння.
      Способ застосування:
- Ідеальне добриво для осіннього внесення (не містить азота).Овочеві і квітучі культури, плодові кущі, виноград, декоративні і хвойні зелені загороді - 30-50 г на 1 м2; 
- Весною вносят до чи під час посіву (посадкою) сільсько-господарських культур, в разброс або локально в рядки чи лунки. В посадочні ями для дерев вносять по 100 гр, рівномірно перемішуючи з землею верхнього шару грунту;
- Підкормка під час вегетації сільськогосподарських культур: вносят в міжряддя в умовах достатнього зволоження;
- Для пророщування розсади рекомендована доза внесення 0,5-1 грамм на 1 літр грунтосуміші, грунту.
      В 2002 році добриво Екоплант® успішно пройшло державне випробування в Інституті Картоплярства. Результати випробування свідчать, що при застосуванні добрива Екоплант® було отримано як найвищий урожай картоплі, так і найвищу якість продукції. 
      Порівняно з іншими калієвмісними добривами, Екоплант® зумовив найвищий вміст крохмалю, сирого протеїну, вітаміну С, найнижчий вміст нітратів, крім того бульби картоплі мали найвищі смакові якості та найменшу схильність до потемніння м’якуша.
      Строк зберігання та агротехнічна придатність: необмежена.