Обладнання для виробництва рослинної олії, тваринного жиру і м'ясо-кісткового борошна

Add ID: 30193
Category: Різне / Продам
For the region: Україна, Луганська обл.

Price: 0 ₴

Китайська компанія ТОВ "Масляна обладнання г.Сіньсянь" пропонує лінію обладнання для виробництва рослинної олії, тваринного жиру і м'ясо-кісткового борошна з відходів м'ясної і м'ясопереробної промисловості. Гарантуємо високу якість обладнання і високоефективне післяпродажне обслуговування. Ми надаємо цілий комплекс обслуговування, в тому числі проектування приміщень заводу, проектування і виробництво обладнання, а також монтаж і налагодження обладнання і т.д.

Можлива поставка окремих компонентів обладнання, таких як: вакуумні котли порційного дії, сировинні бункери, накопичувачі, гвинтові конвеєри, дробарки крупного і дрібного помелу, деаеротрні колонки, конденсатори, насосні агрегати і т.д.
Завод також має дозвіл на виробництво різних напірних ємностей всіх категорій для хімічних заводів.

Ми маємо успішний досвід поставки обладнання в Росію, наприклад нашим партнером в Росії є АТ "Сибірська аграрна група", куди ми поставили виробничі лінії по обробці нутрощів тварин з продуктивністю 75 тонн на добу і 17 тонн на добу.
У зв'язку з багаторічним досвідом в галузі сільського господарства, компанія має хороші партнерські відносини з багатьма великими виробниками обладнання для сільського господарства, як силосів для зберігання зернових, кормового обладнання і так далі.

Додаткова інформація: http://www.xxtianyuan.com/ (китайською мовою)
Для інформації російською мовою звертайтеся на:
Email: jibing_1@126.com
WhatsApp: +8615810058511