Запчастини до тракторів та комбайнів NEW HOLLAND

Add ID: 32072
Category: Техніка, запчастини / Запчастини / Продам
For the region: Україна,

Price: Договірна ₴

Компанія ALS WEST являється офіційним дилером техніки New Holland у Тернопільській та Рівненській областях.

ALS WEST – далеко не новачок на ринку сільгосптехніки, адже компанія входить до складу потужної міжнародної групи Alkhoraef, яка представлена в більш ніж 40 країнах світу! А команда ALS WEST має багаторічний успішний досвід роботи саме у західних регіонах України.

Наша стратегія передбачає комплексний підхід до співпраці із сільгоспвиробниками. Ми на високому рівні забезпечуємо продаж техніки, поставку запасних частин та сервісне обслуговування.

Ми завжди готові допомогти у виборі оптимальних фінансових рішень для конкретного господарства та надати кваліфіковані рекомендації стосовно придбання техніки, введення в експлуатацію, подальшого використання й обслуговування. 

Компанія ALS WEST в свою команду відбирає тільки висококваліфікованих працівників, які мають комплексні знання в сільському господарстві. Адже продавець техніки має розуміти, з якою метою аграрій хоче придбати ту чи іншу одиницю, а працівник складу має знати не просто номер запчастини, а й для чого вона потрібна.

Усі філії ALS WEST – це повноцінні комплекси, що включають виставковий майданчик техніки, ремонтні потужності та об’ємний склад запчастин. Тож кожен наш клієнт зможе вирішити усі питання, які його цікавлять, звернувшись до наших регіональних представництв.  

_________________________

 

Andrew Panchuk

Parts sales representative

 

ALS WEST LLC

1V Brygadna str., Frankivka vil.,

Goshcha district, Rivne region

Ukraine, 35408

Mobile: +38 050 405 56 13

Viber +38 096 139 90 03

e-mail: a.panchuk@alswest.com.ua