5 постів / 0 нових
Останнє повідомлення
23 Березень, 2017 - 21:36 #1
Коментарі: 2
Україна, Волинська обл., м. Горохів
Користувач
Відсутній
Останній вхід: 6 років 2 тижні тому
Рейтинг: 50
перспективні культури
23 Березень, 2017 - 21:40
Коментарі: 2
Україна, Волинська обл., м. Горохів
Користувач
Відсутній
Останній вхід: 6 років 2 тижні тому
Рейтинг: 50

Хто що може розповісти про нові і рентабельні культури. Що вигідно спробувати а що ні. Знайомі кажуть спробувати льон-кучерявець на олію вирощувати. Варто чи ні? П. С. Борщівник сосновського як цінну силосну культуру не рекомендувати.

24 Березень, 2017 - 21:48
Коментарі: 0
Користувач
Відсутній
Останній вхід: 6 років 9 місяців тому
Рейтинг: 0

Тут купа варіантів є і всі вони рентабельні ))

Треба виходити з того, яка у вас є в наявності техніка, яка площа, вологозабезпечення, ґрунти, наявність людських ресурсів (той же часник без ручної праці складно у нас зібрати й очистити), і ще багато інших факторів.

А так вибір культур широкий. Я знаю сам чи чув про агрономів, які займаються і льоном, і коноплями, і полбою, і тритикале продовольчим, ячменем пивоварним, нутом, люпином, гірчицею, гарбузом олійним, соняшником кондитерським, амарантом, розторопшею, ромашкою, коріандром, віничним сорго і купою інших культур.

Секрет в тому, що "чарівної палички-виручалочки" не існує - будь-яка культура може бути прибутковою, але потіти біля кожної доведеться.

25 Березень, 2017 - 09:50
Коментарі: 11
Україна, Полтавська обл.
Користувач
Відсутній
Останній вхід: 4 роки 11 місяців тому
Рейтинг: 87

Порахував я свої прибутки від вирощування сої та пшениці, вийшло, що 56 ц/га пшениці принесли мені прибутку на 4-5 тисяч грн/га більше від 19 ц/га сої.

На сої правда 11 серпня був дуже сильний град, без нього можливо було б 23-24 ц/га, це було б приблизно те саме по прибутку, але ж з сої я не вилазив з оприскувачем.

20 Травень, 2017 - 22:32
Коментарі: 0
Користувач
Відсутній
Останній вхід: 6 років 8 місяців тому
Рейтинг: 0

Тут купа варіантів є і всі вони рентабельні ))

Треба виходити з того, яка у вас є в наявності техніка, яка площа, вологозабезпечення, ґрунти, наявність людських ресурсів (той же часник без ручної праці складно у нас зібрати й очистити), і ще багато інших факторів.

А так вибір культур широкий. Я знаю сам чи чув про агрономів, які займаються і льоном, і коноплями, і полбою, і тритикале продовольчим, ячменем пивоварним, нутом, люпином, гірчицею, гарбузом олійним, соняшником кондитерським, амарантом, розторопшею, ромашкою, коріандром, віничним сорго і купою інших культур.

Секрет в тому, що "чарівної палички-виручалочки" не існує - будь-яка культура може бути прибутковою, але потіти біля кожної доведеться.

Очень четко и сжато умный человек уже все объяснил выше, и я придерживаюсь данной точки зрения в том числе. Культур есть много, но все зависит от того сможете ли вы физически потянуть все это, сколько у вас есть денег и какое оборудование. И если оборудования специального вот как

https://www.olis.com.ua/rus/kompleksi/melnitsi.html нет, то это так же дополнительные затраты денег. С рынками сбыта - вообще отдельная история, тут люди книги пишуд на эту тему. Все зависит от вас и только от вас + немножечко удачи, вот что я скажу.

Щоб додати коментар, увійдіть