Продукт компанії Роз'є "Розабор" створений на оcнові спеціально розробленої формули (бор-етаноламін), яка забе­зпечує максимальну ефективність засвоювання бору. Ця формула дозволяє найбільш ефективним і зручним способом забезпечити рослини бором через вегетативні органи (листя, пагони тощо) в фазах коли потреба в ньому є найбільш відчутною.
"Розабор" є одним із найбільш концентрованих рідких боратних продуктів ринку: 11% бору розчинного у воді, тобто 150 г/л. Густина = 1,36 кг/л. рН продукту в межах 8,0-8,2.
Крім того, його особливий склад сприяє максимальному поглинанню бору та відмінному змішуванню з більшістю засобів за­хисту рослин.
 
Спосіб використання:
-  Буряк, цикорій: 4-5 л/га в період 10-15 листків на типових ґрунтах. Здійснити додаткове внесення 4-5 л/га в фазу змикання міжрядь на бідних на органічну речовину та піщаних грунтах.
-  Соняшник: 4-5: л/га в фазу 15-20 см.
-  Кукурудза: 2-3 л/га в фазу 6-8 листків.
-  Ріпак: 4-5 л/га до фази зеленого бутона.
-  Картопля: 2-3 л/га в фазу бутонізації.
-  Капуста: 2-3 л/га через 2-3 тижні після пікіровки.
-  Морква: 2-3 л/га в період 10—15 см.
-  Люцерна: 1-2 л/га після кожного укосу.
-  Виноград: 3-4 л/га до і після цвітіння.
-  Сади: 1-2 л/га до цвітіння та 2-3 л/га через 10-14 днів після цвітіння. Також рекомендується застосовувати одразу після збору плодів.
 
Таблиця 4. Строки та норми застосування Розабору 
Культура
Час застосування (фаза)
Препарат та норма
Витрата робочого р-ну л/га
Сонящник
В фазу 15-20 см
Розасоль 18-18-18 2,5-3 кг/га + Розабор 3 л/га
250-300
Цукровий буряк
1. 6-10 сформованих листків
Розасоль 30-10-10 3 кг/га
 
250-300
2. Перед змиканням рядків
Розасоль 18-18-18 3 кг/га + Розабор 4 л/га
Pіпак
1. На початку фази розетки (восени)
Розасоль 18-18-18 3 кг/га + Розабор 2 л/га
250-300
 
2. У фазу зеленого бутона
Розасоль 18-18-18 2,5-4 кг/га + Розабор 2 л/га