Категорія: 

В електронному підручнику висвітлено загальні відомості про корми, біологічні та екологічні особливості кормових культур, розглянуто основні кормові рослини і технології їх вирощування, питання створення і раціонального використання пасовищ і сіножатей, сучасні технології виробництва, заготівлі і зберігання кормів, принципи конвеєрного виробництва кормів.

Електронний підручник призначений для аграрних вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації із спеціальності 201 “Агрономія”. Може бути корисним для фахівців господарств різних форм власності й господарювання.

Електронний підручник містить велику кількість фото і відео матеріалів, що підвищує ефективність засвоєння навчального матеріалу.

Інтерактивний зміст та система посилань підвищує ефективність користування підручником на різних пристроях (Windows, Android). Для перегляду рекомендується використовувати Adobe Acrobat Reader 9 і вище. Для перегляду відео необхідне з’єднання з інтернетом.