Технологія кормів з основами кормовиробництва

Категорія: 

В електронному підручнику розглянуто основні кормові рослини і технології їх вирощування, питання створення і раціонального використання пасовищ і сіножатей, сучасні технології виробництва, заготівлі і зберігання кормів, принципи конвеєрного виробництва кормів.

Електронний підручник призначений для аграрних вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації із спеціальності 5.09010201 “Виробництво та переробка продукції тваринництва” денної і заочної форм навчання. Може використовуватись для підготовки із спеціальності 5.09010103 “Виробництво і переробка продукції рослинництва”.

Електронний підручник містить велику кількість фото і відео матеріалів, що підвищує ефективність засвоєння навчального матеріалу.

Інтерактивний зміст та система посилань підвищує ефективність користування підручником на різних пристроях (Windows, Android). Для перегляду рекомендується використовувати Adobe Acrobat Reader 9 і вище. Для перегляду відео необхідне з’єднання з інтернетом.