Блог користувача Агрофiрма "Гермес"

Про гумінові препарати, мабуть, знають усі, хто має стосунок до сільського господарства. Вони вже стали невід’ємною складовою агротехнологій – і на ринку вистачає продуктів різного походження та призначення. Але ТОВ «Агрофірма «Гермес» була і є провідним виробником органічних добрив в Україні. Чому агровиробники роблять свій професійний вибір на користь широкої лінійки цих унікальних добрив – в розмові з агрономом ФГ «Агросвіт» (Черкаська обл. Кам’янський р-н. с. Грушівка) Русланом Ткаченко.

Захистити рослини

Українські аграрії стикаються із багатьма проблемами. Одна з них полягає в тому, що основні сільськогосподарські регіони України за кліматичними умовами належать до зони критичного землеробства. А це означає присутність повного комплексу природних стресових факторів для рослин: високі і низькі температури, критична нестача вологи у період вегетації, вітрове навантаження.

У спеціалізованій виставці "ORGANIC-2016", як і в попередні роки, приймає участь член Федерації органічного руху України Агрофірма «Гермес», яка з 1995 р. є провідним виробником органічних добрив в Україні.

Шановні аграрії!
Будемо раді вітати Вас у Києві на виставках у пав. № 4 Рослинництво та Органік-2016 біля пав. № 1. До зустрічі!

 

 

Успішний господар рекомендує

У своїй роботі ми стикаємося з різними питаннями та запереченнями, на найчастіші з яких ми будемо відповідати в цій темі: http://vk.com/topic-46654184_33212658