У цій темі викладу хід одного досліду, який підтвердить теорію збалансованого застосування добрив. Суть досліду була у тому, щоб зменьшити всміст білка у пивовареному ячмені. Навесні він був підживлений азотом, що для пивоварів не є добре, і ми вирішили спробувати пригнітити дію надлишкового азоту по листу на основі результатів листової діагностики та з використанням мікродобрив.

ВкладенняРозмір
PDF icon rezultaty.pdf302.85 КБ
28 Лютий, 2015 - 17:19
Коментарі: 5
Україна, Київська обл., м. БілаЦерква
Користувач
Відсутній
Останній вхід: 7 років 7 місяців тому
Рейтинг: 152
Починаючий блогер

У файлі результат аналізу листової діагностики показує основну нестачу цинку, але наша задача -надлишок азоту. Приймаємо рішення обробити одну ділянку цинком,виключно для збалансування, а іншу цинк+мідь. Мідь була у надлишку, але за допомогою збільшення надлишку намагаємось зменьшити азот. Ось результат.

28 Лютий, 2015 - 17:44
Коментарі: 5
Україна, Київська обл., м. БілаЦерква
Користувач
Відсутній
Останній вхід: 7 років 7 місяців тому
Рейтинг: 152
Починаючий блогер

По результатам маємо: найгірший візуально контроль, найкращі посіви з внесенням цинку і середні цинк+мідь. У полі посіви оброблені цинком найбільш вирівняні. Отже висновок: при додавнні саме недостаючих речовин, отримуєто оптимальний результат. Система чим більше тим краще працює некоректно.При бажанні можу добавити ще фото. Азот, доречі, в сильні мінуса загнать не вдалось, він став на середньому показнику.

Щоб додати коментар, увійдіть