Переваги іноземця після отримання посвідки на постійне проживання в Україні

Вид на проживання в Україні - посвідка

Мігруючи в країну, насамперед людина повинна оформити посвідку на тимчасове проживання https://vidnazhitelstvo.com/posvidka-na-timchasove-mistse-prozhivannya-v-ukrayini/. Харків в особі компанії Passport на Правди, 5 допомагає швидко вирішити цю проблему без зайвих турбот, а також витрат часу і сил. Ми вирішили розписати процедуру отримання посвідки на проживання покроково, щоб Ви змогли зрозуміти, яку роботу ми беремо на себе, і з чим Вам доведеться зіткнутися якщо Ви захочете займатися цим питанням самостійно.
Основний етап отримання посвідки на проживання (Харків в цьому не виняток) - визначення підстави для його отримання. Згідно із законом існує кілька груп іммігрантів, які можуть отримати ПМЖ в рамках квоти імміграції або поза нею. Найбільш часті випадки оформлення посвідки на проживання Харків пропонує наступні:
в разі, якщо дитина або батько - є громадянином України;
в разі, якщо заявник перебуває у шлюбі з громадянином України терміном понад 2 роки;
якщо заявник (особисто, його батьки, бабуся чи дідусь, сестра або брат, дитина, внук) народився на території України або постійно проживав в Українській РСР до 16.07.1990 року;
наявність документа про постійне місце проживання у дитини або чоловіка.
Решта групи іммігрантів зустрічаються значно рідше і часто обмежені квотою імміграції, яка затверджена урядом України. Наприклад, оформлення виду на проживання (Харків) для висококваліфікованих працівників, а також на підставі інвестицій в 2012 році було неможливим. Ознайомитися з повним переліком підстав для отримання постійного виду на проживання Ви можете у відповідному Законі України «Про імміграцію». Цей закон підкріплений списком необхідних для оформлення ВНЖ документів. Цей список зрозумілий і досить прозорий, тому ми не бачимо сенсу відображати його на нашому сайті.

Втім, варто зробити акцент на двох важливих моментах:
найважливішим є документ, який дає право на імміграцію (наприклад, це може бути свідоцтво про шлюб або свідоцтво про народження);
Наступного за важливістю документ - це форма 15, яка дає право прописатися в Харкові (документ, який визначить територіальний орган, куди Ви будете повинні подати заяву про оформлення посвідчення на ПНВЖ).
Переваги оформлення посвідки на постійне місце проживання (Україні) у нас
Компанія Passport на Правди, 5 займається підготовкою, заповненням, збором інших документів і довідок, оплатою обов'язкових і додаткових платежів. Для того, щоб ми приступили до роботи, зв'яжіться, будь ласка, з нашим консультантом, викладіть йому ситуацію і Ви зможете отримати перелік документів та інструкції для оформлення посвідки на проживання Харків для Вашого конкретного випадку.
Працювати з нами зручно, так як більшість документів ми можемо підготувати дистанційно. Отже, Вам доведеться відвідати Україну всього 2 рази - подати документи і отримати посвідчення. Воно, як правило, видається безстроково з необхідністю обміну при досягненні 25 і 45 років (заміна фотографії), випадкового пошкодження або відсутності сторінок, вільних для штамів.
Також компанія Passport на Правди, 5 займається оформленням тимчасової посвідки на проживання в Харкові.