Add ID: 24195
Category: Засоби захисту рослин (пестициди), добрива / Протруйники / Продам
For the region: Україна, Одеська обл.

Price: 35 $

Ламардор Про

Виробник: Bayer
КультураОзима пшениця, Озимий ячмінь, Яра пшениця, Ярий ячмінь
Загальна назва: протіоконазол, 100 г/л + тебуконазол, 60 г/л + флуопірам, 20 г/л
Тип формуляції: текучий концентрат суспензії
 
Властивості:
Ламардор® Про — новітня розробка від компанії «Байєр КропСайєнс». Добре збалансоване поєднання трьох системних високоактивних діючих речовин роблять Ламардор® Про неперевершеним серед протруйників. Протіоконазол — останній винахід вчених, який належить до нового класу хімічних сполук — триазолінтіонів. Флуопірам належить до нового хімічного классу Пірідилетиламідів і має надзвичайно широкий спектр активності.
Він є високоефективним проти величезної кількості вищих грибів з таксонів аскоміцетів і дейтероміцетів. Як і речовини деяких інших класів, Флуопірам блокує в мітохондріях патогена ферментативний ланцюжок, що відповідає за процес дихання і утворення АТФ — головного біоенергетичного джерела клітин. У цьому ланцюжку задіяні 4 ферментативних комплекси, і 2-й з них піддається руйнуванню Флуопірамом. Завдяки поєднанню трьох діючих речовин препарат має підівищенну ефективність проти Pinicilium, Alternarium, Ramularium та Helminthosporium.
 

ЗАСТОСУВАННЯ
 

Культура Проблеми Норма витрат
ПШЕНИЦЯ Снігова пліснява, септоріоз, летюча сажка, тверда сажка, комплекс кореневих гнилей 0,5-0,6 л/1 т насіння
ЯЧМІНЬ Летюча сажка, кам'яна сажка, гельмінтоспоріоз, комплекс кореневих гнилей 0,5-0,6 л/1 т насіння
Ламардор® Про контролює широкий спектр кореневих гнилей, має високу ефективність проти збудників снігової плісняви (Fusarium nivale та Microdochium nivale), гельмінстоспоріозів, сажок та інших збудників хвороб, що передаються через насіння та ґрунт.
Препарат позитивно впливає на морфологію та фізіологію рослин. У проростків, отриманих від протруєного Ламардор® Про насіння, практично відсутній мезокотіль (найбільш чутлива частина молодої рослини), що значно підвищує зимостійкість озимини. Ламардор® Про гарантує довге і розгалужене коріння, що забезпечує краще поглинання води та посухостійкість.
Ламардор® Про допомагає отримати більшу кількість паростків, раннє кущення і, як результат, здорову та міцну рослину. Завдяки росторегулюючій дії та повній відсутності фітотоксичності насіння можна висівати на більшу глибину.
 
ПОТРУЄННЯ
Ламардор® Про повністю готовий до використання протруйник, що містить у своєму складі не лише діючі речовини, але й прилипач, фарбник та ін. Перед застосуванням Ламардор® Про слід розбавляти водою. Наприклад: 9,5 л води + 0,5-0,6л Ламардора® Про = 10 л готового суспензійного протруйника для обробки 1000 кг насіння.

ЯКІСТЬ НАСІННЯ
При підготовці посівного матеріалу рекомендується використовувати якісне, відкаліброване та очищене насіння, що не має механічних ушкоджень.

ЗБЕРІГАННЯ ПОТРУЄНОГО НАСІННЯ
Протруєне насіння повинно зберігатися в прохолодному, сухому, добре провітрюваному приміщенні і висіватися, по можливості, безпосередньо після протруєння. Оброблене препаратом насіння може зберігатися понад рік, але його схожість і енергія проростання будуть залежати від умов зберігання. Запаси протруєного насіння, що готувалися до сезону, перед посівом повинні бути перевірені на схожість.

ПЕРЕВАГИ

  • Ламардор® Про забезпечує неперевершений захист від комплексу кореневих гнилей.
  • Ламардор® Про забезпечує надійний захист протруєного насіння під час зберігання.
  • Ламардор® Про містить три діючі речовини, які не лише доповнюють одна одну, але і дають сильний кумулятивний ефект.
  • Ламардор® Про надійно захищає від сажкових хвороб.
  • Ламардор® Про позитивно впливає на морфологію та фізіологію рослин.
  • Ламардор® Про захищає сходи від комплексу несприятливих кліматичних умов.
  • Ламардор® Про неперевершений для умов, які потребують глибокого висіву насіння.
  • Способ упаковки: Упаковка: 5 л