Add ID: 24536
Category: Засоби захисту рослин (пестициди), добрива / Інші засоби захисту, добрива / Продам
For the region: Україна,

Price: 0 ₴

NH4NО3+CaCО3 ТУ У 24.1-0.5607824-041-2004
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Масова частка Азоту:28%
  • Відношення нітратного/амонійного азоту:40/60%
  • Вміст карбонатів Кальцію:20%
  • Вміст оксиду Магнію:6%
  • Нейтральне добриво
  • Легкорозчинне добриво
ПОВНИЙ ОПИС

Доцільно застосовувати на ґрунтах з підвищеною кислотністю (дерно­во-підзолистих, сірих лісових та ін.) в умовах Полісся і західної ча­стини Лісостепу України. Вапняково-аміачна селітра не підкислює ґрунт, що обумовлено її нейтральною реакцією завдяки цим особливостям вона широко застосовується в світовому землеробстві.

Добре реагують на підживлення селітрою вапняково-аміачною такі культури, як: буряки цукрові, кормові, столові, пшениця озима і яра, ку­курудза, ячмінь, ріпаки озимий і ярий, соняшник, соя, горох, кормові боби, конюшина, люцерна, еспарцет, бавовна, коноплі, капуста, цибу­ля, огірки, салати та інші рослини, що потребують слабокислої реакції ґрунту (рН 6-6,8-7). Ця селітра  застосовується під усі сільськогосподарські культури поверхнево або локально під час основного внесення і для прикореневого підживлення з обов'язковим загортанням у ґрунт.

До складу вапняково-аміачної селітри, також входить до 6%  MgO, що надає їй більшого значення за загальною кількістю елементів мінерального живлення. Селітра вапняково-аміачна є добрим компонентом для виробництва сумішей мінеральних добрив.