Add ID: 24896
Category: Засоби захисту рослин (пестициди), добрива / Інші засоби захисту, добрива / Продам
For the region: Україна,

Price: 0 ₴

«Гумігран-2» - це гранульований вермікомпост із додаванням природних фосфоритів. Використовується при інтенсивних технологіях на грунтах з низьким вмістом фосфору.

У природі не існує природних джерел поповнення запасів фосфору у  ґрунті. Саме тому єдиний шлях підвищення вмісту фосфору - використовувати добрива, що містять фосфор. ТОВ «Агрофірма «Гермес» розробила технологію внесення фосфору за допомогою препарату «Гумігран-2».

Органічне добриво Гумігран-2 - це гранульований біогумус, продукт життєдіяльності червоних каліфорнійських хробаків, в який додано фосфор в легкодоступній формі. За рахунок дії гумінових речовин рослини можуть засвоювати фосфор на 90%, в той час як фосфор, внесений у вигляді  суперфосфату, засвоюється всього на 50%, що призводить до  небажаних витрат.

У порівнянні із  гноєм та  компостами Гумігран-2 містить значно більше рухомих форм елементів живлення. Доступна форма і добра засвоюваність цих елементів дозволяє у повній мірі забезпечувати  рослини усім необхідним.

Весь комплекс природних речовин Гуміграна-2 (гумінові речовини, природні амінокислоти, ферменти, вітамини, легкодоступний фосфор) на початковому етапі розвитку рослин забезпечує їх усіма необхідними елементами живлення, пригнічує збудників захворювань, зв'язує важкі метали та радіонукліди в недоступні і нерозчинні форми. В рослини потрапляє значно менше шкідливих речовин. Це дозволяє отримувати екологічно чисту продукцію.

Гумігран-2 містить значну кількість ґрунтової мікрофлори. Потрапляючи у ґрунт, мікрофлора починає активно розвиватися і працювати на  підвищення вмісту гумусу у ґрунті, тобто його родючості.

www.humi-plus.com/ua/catalogue/agrariyam/

Ефективність добрива

  • зменшує захворюваність рослин;
  • зв'язує важкі метали та радіонукліди;
  • покращує структуру ґрунту, прискорює процеси гумусоутворення;
  • підвищує урожайність до 30%;
  • підвищує якість с.-г. продукції;
  • скорочує на 10-14 днів строки дозрівання;
  • дозволяє знизити норми  внесення мінеральних добрив.