Повний спектр Засобів захисту рослин від компанії АДАМА Україна

Add ID: 25741
Category: Засоби захисту рослин (пестициди), добрива / Гербіциди / Продам
For the region: Україна, Одеська обл.

Price: 0 ₴

Протягом понад 60-ти років ми допомагаємо аграріям перетворювати пустелі на родючі лани і забезпечувати процвітання міжнародному аграрному співтовариству. 

Історія розвитку компанії в Україні починається з 2008 року, коли було створено підприємство «Мактешим-Аган Україна», дочірнє представництво  «Мактешим Аган Індастріз Лтд.» в Україні. У вересні 2014 році підприємство в Україні змінило назву на «Aдама Україна», в рамках глобального переходу корпорації на новий бренд ADAMA. 

Спадщина ADAMA як виробника та постачальника брендових постпатентних продуктів і рішень для захисту сільськогосподарських культур нараховує більш ніж 60 років. 

Дві компанії, які стали основою для створення ADAMA - Makhteshim і Agan - пройшли довгий шлях, перетворюючи свою компетенцію в галузі агрохімії на прості рішення, які допомагали годувати зростаюче населення Ізраїлю, незважаючи на нестачу природних ресурсів. 

Локальний успіх в Ізраїлі перетворився на глобальну мету - забезпечити високоякісними, безкомпромісно ефективними засобами захисту рослин аграріїв по всьому світу. 

З кожним десятиліттям ми розширювали наші можливості і перетворилася на глобальну компанію, що залучає найкращі кадри і надійних партнерів, які щодня вкладають в роботу весь свій досвід і знання. Завдяки нашим співробітникам, продуктам і компетенції, ми пропонуємо нові і кращі рішення, які спрощують життя аграріїв  на 6 континентах, в 120 країнах світу. 

Наше багатообіцяюче партнерство з ChemChina почало нову главу в історії компанії. Взаємні вигоди від нашого злиття будуть відчутні за межами Китаю, що дозволить зміцнити наше глобальне лідерство. 

Разом, як єдина глобальна організація, ми надихаємо наших співробітників підтримувати аграріїв  і міжнародне аграрне співтовариство. Ми спонукаємо відповідати потребам і досвіду аграріїв, щоб підвищувати врожайність та спрощувати ведення сільського господарства, використовуючи менше землі і вимагаючи менших затрат. 

Наші зусилля завжди спрямовані на інновації, які допомагають нам спростити життя аграріям. Сьогодні  ADAMA готова задовольнити потреби сільського господарства по всьому світу, роблячи свій вклад у продовольче забезпечення зростаючого населення планети. 

Майже 6 років ми пропонуємо в Україні кращі продукти і рішення українським аграріям. Сьогодні корпорація постачає в Україні більше 50 найменувань продуктів і рішень для сільського господарства. Оборот українського підрозділу  ADAMA за 5 років збільшився майже у 120 разів.

 

 

ADAMA  Agricultural Solutions Ltd. (попередня назва –MakhteshimAganIndustriesLtd.) - світовий лідер з виробництва та постачання брендових постпатентних засобів захисту рослин та інших продуктів хімічної промисловості. 

Компанія надає прості рішення для усієї низки сільськогосподарських процесів за допомогою унікальних продуктів та комбінацій діючих речовин.

ADAMA Agricultural  Solutions  Ltd. - міжнародна компанія з глибокими історичними витоками, наступник всесвітньо відомого виробника та постачальника засобів захисту рослин — Makhteshim Agan Industries  Ltd. Компанія успадкувала від Makhteshim Agan орієнтований на аграрія підхід до розробки продукту, жорсткі стандарти охорони навколишнього середовища та контролю якості. 

ADAMA  Agricultural  Solutions Ltd.  поєднує понад 60-річний досвід у виробництві продуктів для аграрного ринку з перевагами єдиного глобального бренду.

Компанія посідає шосте місце у списку провідних агрохімічних корпорацій світу і є лідером у виробництві та постачанні непатентованих засобів захисту рослин.

Ключові факти діяльності ADAMA: 

  • Понад 60 років досвіду.
  • Хімічне виробництво Agan засновано в 1945 році.
  • Хімічний завод Makhteshim засновано в 1952 році.
  • Штаб-квартира в місті Тель-Авів (Аеропорт-Сіті, Ізраїль). Регіональні штаб-квартири в Європі, Північній Америці та Азії.
  • Головні акціонери: ChemChina -60%, Koor Industries -  40%.
  • Об’єм продажів корпорації - $ 3,9 млрд. на рік.
  • Представництва в більш ніж 120 країнах світу на 6 континентах.
  • 7 глобальних центрів розробки продуктів і 19 виробничих площ (синтез та формуляція).
  • Загальна кількість працівників перевищує 9100 осіб
  • Продуктові категорії включають гербіциди, інсектициди, фунгіциди, препарати для протруювання насіння, регулятори росту, а також препарати, не пов’язані з захистом рослин.
  • В січні 2014 року корпорація анонсувала перехід до нового глобального бренду ADAMA. Перехід розпочався в квітні 2014 зміною назви штаб-квартири корпорації в Ізраїлі.
  • У жовтні 2014 році ADAMA підписала договір про придбання бізнесу в Китаї, включаючи комерційні і оперативні можливості, концентровані у чотирьох організаціях, які належать CNAC. 

 

ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН від компанії АДАМА 

Торговий представник у Одеській області Панасюк Вячеслав