Add ID: 29975
Category: Засоби захисту рослин (пестициди), добрива / Інсектициди / Продам
For the region: Україна,

Price: 346 ₴

Актарофіт ENZIM Agro - біоінсектицид контактної дії для знищення шкідників сільськогосподарських, декоративних, лісових та плодово-ягідних культур.

Біоінсектицид Актарофіт є ефективним засобом у боротьбі з колорадським жуком, попелицею, трипсами, біланом капустяним, совками, плодожерками, кліщами, яблуневою міллю, мінуючою міллю та іншими шкідниками.

Діюча речовина біоінсектициду Актарофіт - це комплекс природних авермектинів груп B1 і B2, що продукуються корисним ґрунтовим грибом Streptomyces avermitilis.

Перші ознаки дії препарату – припинення харчування спостерігаються через 6-8 годин для листогризучих і через 12-16 годин для сисних шкідників. Масова загибель настає на 2-3 добу після обробки, а максимальний ефект досягається на 5-7 добу. Захисний ефект препарату триває до 10-20 діб.

Біоінсектицид Актарофіт в регламентованих нормах не токсичний для корівок, павуків, хижих клопів, паразитуючих лускокрилих, мурах, жужелиці, дощових черв’яків.

Здатність авермектинів швидко розкладатися в навколишньому середовищі перешкоджає їх накопиченню в насінні, плодах, овочах і ґрунті. Тому Актарофіт застосовують на овочевих і плодово-ягідних культурах за 48 годин до збирання врожаю.

Відмінно працює проти павутинного кліща на сої. Має овіцидний ефект.

Застосування препарату:

✓ Препарат застосовується по мірі появи шкідників.

✓ Обприскування посівів або насаджень доцільно проводити в суху, ясну, безвітряну погоду за низької ймовірності опадів протягом наступних 8-10 годин. Мінімальний температурний поріг ефективності дії препарату: 15°С.

✓ Не рекомендується проводити обробку під час випадання роси, а також в сонячну погоду, оскільки це знижує ефективність препарату.

✓ Актарофіт ENZIM має 3-й клас безпеки (помірно безпечна речовина). Необхідно користуватися засобами індивідуального захисту. Під час роботи не можна курити, пити, приймати їжу. Після роботи вимити обличчя і руки з милом, прополоскати рот.

✓ Препарат помірно токсичний для бджіл, тому при обробці потрібно обмежити виліт бджіл на 1 добу. Вихід персоналу на оброблені площі дозволяється через 2 дні. Не допускається попадання препарату у водойми.

Завод мікробіологічних препаратів ЕНЗИМ (м. Ладижин, Україна).

Відеоогляд

Купити інсектицид Актарофіт у виробника:

+38 (067) 582 33 22

+38 (095) 582 33 22

+38 (098) 900 900 3

+38 (044) 499 88 01

https://aktarofit.enzim.biz

https://agro.enzim.biz/aktarofit.html