Целюлад ENZIM Agro - Біодеструктор рослинних залишків

Add ID: 29980
Category: Засоби захисту рослин (пестициди), добрива / Біопрепарати / Продам
For the region: Україна,

Price: 114 ₴

Целюлад ENZIM Agro - комплексний мікробіологічно-ферментний деструктор для прискорення процесу гуміфікації і мінералізації рослинних решток та оздоровлення ґрунту.

Для найкращого результату, препарат Целюлад вносять по подрібненим пожнивним решткамвідразу після збору урожаю.

Крім внесення у відкритий ґрунт мікробно-ферментний препарат Целюлад можливо застосовувати в садах. Це дозволяє не тільки пришвидшити процес розкладання листя, плодів та омертвілих тканин рослин, але й забезпечує фунгіцидний ефект та сприяє формуванню корисної біоти за рахунок біоцидної дії по відношенню до патогенної мікрофлори. Дослідження показали високу ефективність дії препарату Целюлад® по кроні рослин та опалому листі в садах навіть при застосуванні в листопаді (температура повітря від +3°С).

 

Застосування препарату:
  • Для найкращого результату, з метою збереження вологи в грунті, препарат вносять по пожнивним решткам відразу після збору урожаю.
  • Рослинні рештки в полі мають бути подрібнені (30-100 мм) та рівномірно розкидані по площі.
  • Препарат застосовують при температурі повітря від +5°С до +45°С при високій вологості повітря (більше 75%), в інших випадках - до +35°С, в період низької сонячної активності (18.00-10.00), чи за хмарних умов.
  • Для більшої ефективності та швидкої дії препарату рекомендовано, відразу після внесення заробити препарат в ґрунт від 5-15 см. А у випадку з «No-Till», прикатати оброблену ділянку котком.
Сумісність препарату:

Целюлад сумісний з більшістю інсектицидів, гербіцидами, біопрепаратами, добривами, та несумісний з хімічними фунгіцидами. Проявляє синергійну дію разом з препаратами Гумат КаліюБіоМагБіофосфоринГаубсин FORTEФітоДоктор® та лінійкою мікродобрив Урожай.

Правила зберігання:
  • Препарат зберігати при t° від +2°С до +15°С в темному, захищеному від прямих сонячних променів місці.
  • Термін зберігання: 6 міс.

 

Детальніше про Целюлад >>> https://agro.enzim.biz/tselulad.html