Разбрасыватель удобрений (розкидачміндобрив) лейка, лійкаJar-Met,

Add ID: 31711
Category: Техніка, запчастини / Причіпне та навісне обладнання / Продам
For the region: Україна, Кіровоградська обл.

Price: 0 ₴

Розкидачмінеральних добрив кріпитьсязадопомогоютрьохточковою системою трактора. Обробляючи грунт, захоплюєвід 6 до 14 м. Загальна вага агрегату 70 кг.
Розкидачпризначений для поверхневоговнесеннятвердихмінеральних добрив в гранульованому і кристалічномувигляді (переважнопідживлення), сівбизернових і сед
Розкидачскладається з рами, бункера пірамідальноїформи, подаючого, дозувального і розкидального пристрою. Принцип роботи агрегату слідуючий: при переміщенні по полю, добриваіз бункера за допомогоюподаючого пристрою подаються на центробіжнітукорозсіваючіапарати, якірозподіляютьїхвіялоподібними потоками по поверхні грунту. 
Необхіднуякістьроботирозкидачзабезпечує при роботі в різних грунтово-кліматичних зонах на полях з нахилом не більше 8º. Машинизабезпечуютьвнесення добрив на полях та в садах з послідовнимзаробленнямїхґрунтообробнимизнаряддями, а такожпідкормкуозимихзернових і просапних культур, лугів і пасовищ.
Завантаженнярозкидачів проводиться в польовихумовахавтомобільними та тракторнимизавантажувачами, а такожнавантажувачамизагальногопризначення.
Привідробочихорганівздійснюєтьсявід валу відборупотужності трактора за допомогою карданного вала і конічнихредукторів