Оригинал дисковая -борона навесная БДП 2.5, 2.1, 2,4 прицепная

Add ID: 35461
Category: Техніка, запчастини / Інша техніка / Продам
For the region: Україна, Харківська обл.

Price: 0 ₴

 

Оригинал дисковая -борона навесная БДП 2.5, 2.1, 2,8 Прицепная Дисковая борона навесная БДП -2.5 БДП только новые БДП бороны Дисковая борона прицепная БДП -2.1Н, БДП -2.5Н. Особливо ефективні при роботі на сухих, твердих грунтах і схилах тому, що не пересувають грунт в поперечному напрямку до руху та добре заробляють пожнивні залишки в грунт.
Агрегати працюють таким чином: при переміщенні по полю диск виконує обертовий рух і сили тертя грунту по диску мінімальні, що забезпечує високий ккд і значно меньшу енергоємність на оранці та економію палива в порівнянні з лемішними плугами. При контакті з пристроєм для очистки, грунт рівномірно сходить з ввігнутої сторони дисків, забезпечуючи рівну поверхню грунту на обробленому полі і закопує пожнивні залишки в грунт. Наявність двох рядів дисків забезпечує інтенсивне подрібнення грунту. опорні котки, положення яких регулюється при допомозі гвинтового пристрою, забезпечують потрібну глибину обробітку грунту і подрібнення грудок у верхньому шарі грунту.
Також у конструкції агрегатів передбачена можливість зміни кута атаки дисків в залежності від типу та вологості грунту. Диски виготовляються з внутрішнім загостренням, що робить дуже ефективною роботу агрегатів при обробці в’язкого , важкого грунту, в тому числі чорнозему, знижує тягову силу і збільшує стійкість при русі агрегату.
Вирізи в дисках, в сполученні з внутрішнім загостренням, забезпечують краще подрібнення пластів та звільняють накопичення рослинних залишків перед диском.

Дискова борона, причіпна дискова борона, БДП, причіпна дискова борона БДП 2.5, БДП 2.1, БДП 2.4, сільгосптехніка, грунтообробка.