- 1. Значення ярого ячменю
- 2. Історія та поширення ярого ячменю
- 3. Біологічні особливості ярого ячменю
- 4. Технологія вирощування ярого ячменю
- 4.1. Попередники ярого ячменю
- 4.2. Обробіток грунту під ярий ячмінь
- 4.3. Система удобрення ярого ячменю
- 4.3.1. Застосування мікроелементів на ярому ячмені
- 4.3.2. Застосування регуляторів росту на ярому ячмені
- 4.4. Сівба ярого ячменю
- 4.5. Боротьба з бур'янами в посівах ярого ячменю
- 4.6. Система захисту ярого ячменю від хвороб
- 4.7. Система боротьби із шкідниками ярого ячменю
- 5. Збирання ярого ячменю
- 6. Пивоварний ячмінь
- 6.1. Біологічні особливості пивоварного ячменю
- 6.2. Догляд за посівами та збирання пивоварного ячменю
- 6.3. Значення та основні вимоги до якості зерна пововарного ячменю
- 6.4. Попередники та підготовка грунту під пивоварний ячмінь
- 6.5. Система удобрення та сівба пивоварного ячменю
- Щоб додати коментар, увійдіть