ФІЛАЗОНІТ МЦ ® - біопрепарат

для екологічно чистого вирощування сільськогосподарської продукції

Саме біопрепарат ФІЛАЗОНІТ МЦ ®  - є рішенням для нинішнього та майбутнього, застосування якого дає можливість екологічно чистого вирощування с/г культур,  покращення структури і родючості ґрунтів, зменшення собівартості,  засвоєння поживних речовин за допомогою ЕКО суміші корисних ґрунтових бактерій (до 6 млрд. в 1 см3) стимуляторів росту та вітамінів.

Що таке ФІЛАЗОНІТ МЦ ® ?

Це - сильно віскозна рідина жовто-коричневого кольору із специфічним запахом яка містить Azotobacter crococcum та Bacillus megaterium, поживні речовини які сприяють розмноженню і підтримують життєздатність целюлозо - розкладаючих бактерій; володіє адаптогенними властивостями проти грибкових хвороб.

Мікробіологічний препарат, що пропонується для поліпшення продуктивності сільськогосподарських культур на всіх типах ґрунтів. Базується на властивостях бактерій засвоювати азот з повітря, синтезувати біологічно активні речовини (фітогормони, вітаміни та ін..), стимулювати захисну систему рослин. Бактерії перебирають на себе функцію агрохімікатів, але на відміну від останніх не забруднюють збіжжя та угіддя.

Отже біопрепарат  ФІЛАЗОНІТ МЦ ® містить:

1.Вітаміни групи В
2. Макро, мікро і мезоелементи
3.Стимулятори росту (гіберелін та ауксин)
4.Азотофіксуючі бактерії
5.Фосфоромобілізуючі бактерії
6.Целюлозоруйнуючі бактерії

Азотофіксуючі бактерії

При внесенні в грунт інтенсивно розмножуються, забирають з повітря азот і вносять його в грунт. За 3-3,5 місяці рівномірно дозують близько 120-130 кг/га азоту (N) в діючій речовині.

Фосфоромобілізуючі бактерії

На кожному гектарі орної землі міститься від 400-1600 кг/га фосфорних та калійних сполук у недоступній для рослин формі.

За період вегетації (3 місяці) ця група бактерій перетворює недоступні фосфорні та калійні сполуки в K2O та P2O5 по 35-40 кг/га в діючій речовині.

 Целюлозоруйнуючі бактерії

За допомогою цих бактерій прискорюється розклад рослинних невегетуючих решток в органіку, що запобігає їх гниттю, а також поширенню грибкових та бактеріальних захворювань (коренева гниль, сажка, фузаріоз і т.д.) та при цьому вивільнюється 40-80 кг/га калію (К2О) в діючій речовині (4-8 тижнів).

 

При внесенні ФІЛАЗОНІТ МЦ в грунт (бактеріальна ін’єкція ґрунту) проходить «поїдання» іонів важких металів, у результаті чого:

  - рослинами не засвоюються шкідливі іони важких металів (зони вугільної та металургійної промисловості);

наявні шкідливі бактерії (що викликають хвороби бактеріального характеру: фузаріоз, сажка та ін..) гинуть, тому що основним поживним продуктом для них є іони важких металів.

При посіві сходи з’являються на 2-3 дні раніше, зберігається енергія проростання.

Tags: