ФІЛАЗОНІТ МЦ Біопрепарат для прискореного розкладу стерні!!! Лише 10л/га

Приватне підприємство ЕЛІКС КУН пропонує:

Біопрепарат ФІЛАЗОНІТ МЦ®, для внесення по стерні колосових культур, соняшника та  кукурудзи, ріпак,тютюн, картопля, мак, горох, соя, бобові,  тощо.

Завдяки целюлозо руйнуючим бактеріям, які містяться в Філазоніт МЦ прискорюється розклад рослинних невегетуючих решток в органіку, що запобігає їх гниттю, а також поширенню грибкових та бактеріальних захворювань (коренева гниль, сажка, фузаріоз і т.д.).

-           Колосові – за 4 тижні;

-           Ріпак – за 5-6 тижнів;

-           Кукурудза, соняшник – 7-8 тижнів

   Філазоніт є біодобривом на бактеріальній основі. Завдяки мікробіологічному складу збагачується процес життєдіяльності в грунті, бактерії позитивно впливають на ріст рослин і обмежують дію шкідливих мікроорганізмів грунту.

  Мікроорганізми розкладають у грунті наявні органічні речовини та залишки стерні. Бактерії, які потрапляють у грунт як складові Фулазоніту МЦ, прискорюють даний процес, і за короткий період поживні речовини стають доступними для рослин.

Ця дія є особливою, адже завдяки засвоєнню поживних речовин може бути зменшена кількість внесених у грунт міндобрив, що має економічну та природо захисну дію.

     Завдяки швидкому розкладу стерні може змінюватися сівозміна та попередники і відпадає необхідність підпалювання стерні, тобто процесу, який в ЄС є забороненим. В результати мінералогічних обстежень підтверджено, що збільшується рівень засвоєння основних поживних елементів ґрунту. Особливо збільшився рівень засвоєння калію (K), який щодо здатності до стресотерпіння рослин має неабияке значення і в той же час є одним із ключових елементів накопичення органічних речовин, що є основним фактором збільшення врожайності.

 

Tags: