Агрофірма «Гермес» - провідний виробник органічних добрив в Україні.

 Агрофірма «Гермес» - провідний виробник органічних добрив в Україні. http://www.humi-plus.com/ua/home/ Компанію створено у 1990-му році. На ринку добрив фірма розпочала діяльність у 1995-му році, досягнувши успіху і визнання у користувачів. Добрива фірми успішно застосовуються у різних кліматичних та ґрунтових зонах на різноманітних сільськогосподарських культурах.

На ринку України досить широко представлені гумінові препарати різного походження, проте саме препарати АФ Гермес відрізняються своєю унікальною природою. Вони вироблені з біогумусу (вермікомпосту) - продукту переробки гною ВРХ вермікультурою червоного каліфорнійського черв’яка Eisenia fetida. Черв’яки, які живуть у поверхневому шарі ґрунту, є основними постачальниками корисних властивостей гумусу. Продукти їх життєдіяльності (копроліти) збагачують ґрунт біологічно активними речовинами, формуючи в ньому природні органічні добрива, роблять його родючим.

Виробництво рідких концентратів повністю автоматизоване, що сприяє отриманню продукції високої якості.

Всім етапам виробництва приділяється пильна увага: від виробництва основної сировини (вермікомпосту) до фасування в надійну та естетичну упаковку.

Власна атестована лабораторія надає фірмі можливість контролювати якість продукції на всіх етапах. Кожну партію продукції аналізують не тільки за хімічними та мікробіологічними показниками, але й тестують за допомогою скринінгів на відгук сільськогосподарських культур. Завдяки цьому підприємство впевнено в тому, що продукція відповідає найвищим стандартам якості.