Журнал "Пропозиція" серпень 2015 р.

Озимі культури – стратегічні не лише для сільського господарства України, а для економіки в цілому. Навіть в уряді кажуть, що кожний третій долар країні приносить аграрний сектор. Для успішного розвитку сільському господарству потрібні як завзята праця аграріїв, державна підтримка, так і застосування прогресивних технологій та ефективних препаратів для живлення і підтримки рослин.

Серед препаратів, які варті уваги українських аграріїв, вже 20 років працюють на ринку України гумінові органічні добрива із вермікомпосту від ТОВ «Агрофірма «Гермес». В них присутні корисна мікрофлора, фітогормони, вітаміни, амінокислоти, макро- та мікроелементи – і все це на фоні гумінових речовин. Цей багатокомпонентний комплекс надає рослинам сил за мінливих умов сільського господарства України.

Добрий ґрунт – стабільний результат

Препарати компанії затребувані на всіх етапах вирощування культур, починаючи з обробітку ґрунту. Сучасний досвід переконує, що коли ґрунт виснажений навіть при інтенсивних технологіях неможливо досягти бажаного врожаю. Щоб покращити стан ґрунтів вже сьогодні, оберіть  флагманське добриво від вітчизняного виробника - Гумісол-прима. Внесення Гумісолу-прима у нормі 3-6 л/га покращує водно-фізичні властивості ґрунту, а особливо вміст комкувато-зернистої фракції у профілі, збільшуючи капілярну та польову вологоємність. За систематичного внесення добрив Гумісол у ґрунт підвищується вмісту гумусу, пом’якшується вплив погодно-кліматичних стресів та як наслідок відновлюється родючість.

Виробничі випробування із внесенням добрив Гумісол у ґрунт підтверджують позитивний вплив обробок на загальний стан рослин, що вегетують: покращується схожість, формується потужна коренева система, збільшується кількість продуктивних стебел, зменшується ураженість хворобами.

Обробка насіння озимини – вдалий старт та добрий врожай

Для отримання високих та якісних урожаїв озимих культур у 2016 році розпочніть посівну кампанію з передпосівної обробки насіння «Гумісолом-прима» або «Гумісолом-прима 01 Зернові» (2 л/т) для зернових та «Гумісолом-прима» або «Гумісолом-прима 01 Олійні» (3 л/т) для олійних культур.

Обробка насіння гуміновими добривами Гумісол підвищить схожість та енергію проростання насіння, зміцнить імунітет майбутньої рослини, поліпшіть здатність протистояти захворюванням та сприятиме підвищенню стійкості рослин до стресів протягом усього періоду вегетації. Разом з тим це дозволяє сформувати потужну кореневу систему, що підсилить використання елементів живлення і води із ґрунту. Комплекс із передпосівної обробки та осіннього позакореневого підживлення забезпечує рівномірність розвитку рослин. Це також підвищить їхній потенціал протидії морозам перед виходом у зиму.

Листкове живлення – швидкий відгук, підвищений врожай

Позакореневі обробки – сучасний інструмент швидкої корекції нестачі елементів живлення. Озимі зернові рекомендовано підживлювати з осені у фазі початку кущіння. Посіви, які оброблені добривами ТОВ «Агрофірма «Гермес», мають зеленіше забарвлення, більший відсоток продуктивних стеблин та краще протидіють патогенам та іншим зовнішнім подразникам.

Проникаючи у клітини, добрива Гумісол допомагають рослині буквально увімкнути її власні механізми і навіть зі збідненого ґрунту дістати та засвоїти раніше недоступні елементи.
Норми витрат добрив «Гумісолу-прима» 1 л/га (202 л робочого розчину). Першу позакореневу обробку озимого ріпаку можна зробити у фазі 5-6 листків «Гумісолом-прима» або «Гумісолом-прима 04 Олійні» у нормі 1 л/га. Повний цикл обробок озимини включає також підживлення навесні у критичні фази розвитку культури. 

Гумісол - сталий ефект, ряд переваг
Добрива Гумісол від ТОВ «Агрофірма «Гермес» зарекомендували себе в традиційному та органічному землеробстві, як в Україні так і  за її межами.

Придбаваючи Гумісол ви отримуєте:

   економію на внесенні мінеральних добрив - їх можна застосовувати на 30% менше;
-    збільшення врожайності на 10-40% (в залежності від культури);
-    підвищення імунітету та пом’якшення пестицидного стресу;
-    покращення якості продукції;
-    збереження навколишнього середовища та відновлення родючості ґрунту;
-    професійну підтримку на всіх етапах використання та безкоштовну доставку по Україні.

Ось чому фермери України обирають  «Гумісол». Певно, прийшов і ваш час придбати та переконатись у дієвості добрив ТОВ «Агрофірма «Гермес».

http://www.humi-plus.com/ru/articles/udobreniya_gumisol_dlya_ozimyix/