Наразі економіка України знаходиться у стані шокового випробування. Хіба що знову, як і завжди, її не врятують аграрії. Падіння національної валюти, скасування пільг, дорогі кредити, неадекватні закупівельні ціни, коротше кажучи: Спасибі державі – на селі не сумно! Але ж існує прислів’я: Зібрався вмирати, а жито сій! Такий наш патріот – аграрій, така специфіка його праці споконвіку. Не  стоїть питання: бути чи не бути. Але ж як бути?

ПО-ПЕРШЕ, МІНІМІЗУВАТИ ВИТРАТИ, при цьому намагатися не придбати неякісне дешеве насіння, підроблені засоби захисту рослин, «вбиту» техніку, тощо. ПО-ДРУГЕ,  РЕТЕЛЬНО ПРОРАХУВАТИ РИЗИКИ, щоб отримати прибуток не тільки для «підтримки штанів», а й для розвитку виробництва. ПО-ТРЕТЄ, ПОДИВИТИСЯ У МАЙБУТНЄ, яке залежить від родючості ґрунту, його збереження і примноження. Лише близько 20% прибутку аграрії України отримують завдяки технологіям. Левова ж доля – за рахунок природної родючості. Важливо ставитися з повагою ставитися до матінки-землі.

ЕКОНОМІЯ ЯК ЧИННИК РЕНТАБЕЛЬНОГО ГОСПОДАРЮВАННЯ

 Завдання непросте: якщо на насінні та паливі зекономити важко, то до добрив можна підійти розумно. Має бути технологія, яка б дозволила зекономити кошти без шкоди результату. І така технологія існує, дозволяючи заощадити близько 1000 грн/га!

Полягає вона у можливості скорочувати норми внесення мінеральних добрив на 30% загалом, а засоби захисту використовувати за мінімальними нормами, при сумісному застосуванні з гуміновими добривами Гумісол. Успішний досвід сумісного застосування отримано споживачами добрив Гумісол у виробничим дослідженням, які відбувалися протягом багатьох років.

Споживачі гумінових добрив ТОВ АФ «Гермес» зменшують норми внесення мінеральних на 50% або більше, деякі зовсім відмовляються від них. Наявні у добривах Гумісол доступних форм NPK та здатність гумінових речовин і корисної мікрофлори сприяти поглинанню рослинами раніше недоступних поживних елементів ґрунту роблять це реальним. Зникає потреба купувати окремо мікродобрива, мікробіологічні препарати та стимуляторів росту, завдяки тому. що комплексні препарати Гумісол мають низку корисних складових: гумінові речовини, макро- і мікроелементи, фітогормони, вітаміни, а різноманітна мікрофлора підвищує доступність зв’язаних форм поживних речовин.

Вартість позакореневої обробки Гумісолом складає 54-57 грн/га, Ці гроші можна окупити, якщо продати, наприклад, один пуд (16 кг для тих хто забув) пшениці. Компанія – вітчизняний виробник і не  залежить від коливань валют так, як імпортери, то ж втримує ціни на доступному для українських аграріїв рівні.

З ДОБРИВАМИ ГУМІСОЛ АГРАРІЇ ЗНАЮТЬ ЗА ЩО ПЛАТЯТЬ СВОЇ КРЕВНІ ГРОШІ. ОСЬ ЯКІ ВЛАСТИВОСТІ ПРИТАМАННІ ЦИМ ДОБРИВАМ:

ЗРУЧНІСТЬ У ВИКОРИСТАННІ: 100% розчинність у воді, змішуються в бакових сумішах з переважною більшістю засобів захисту рослин, фази обробки співпадають з плановими обробками ЗЗР, не треба проводити додаткові обробки, витрачати паливо, відволікати техніку та персонал.

ВИСОКА ЕФЕКТИВНІСТЬ: в залежності від видів культур врожайність підвищується на 10-40%, поліпшуються показники якості – вміст білків, цукрі, вітамінів.

ЕКОЛОГІЧНІСТЬ: добрива мають властивість антистресанту, зв’язують токсичні речовини та радіонукліди в недоступні для рослин сполуки. Гумінові  речовини та мікрофлора цих добрив,потрапляючи до ґрунту, поліпшують його структуру, активізують гумусоутворення, поліпшують вологоутримуючу здатність та покращують аерацію ґрунту. Все це сприяє підвищенню родючості. Вони мають європейський сертифікат від Органік Стандарт для використання в органічному землеробстві, а також успішно застосовуються і в традиційних технологіях.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ: добрива Гумісол можна застосовувати на будь-яких сільськогосподарських культурах.

ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ: у бізнесі немає нічого важливішого за репутацію, яка формується роками важкої праці. ТОВ «Агрофирма «Гермес» на ринку добрив вже понад 20 років. Якість продукції контролює атестована лабораторія, робиться зовнішній контроль

ІНОВАЦІЇ ТА РОЗВИТОК: наразі провідним препаратом ТОВ «Агрофірма «Гермес» є ГУМІСОЛ-ПЛЮС. Гектарна норма при позакореневій обробці - всього 0,5 л. Він ефективний при обробці насіння, кореневому живленні, внесенні у ґрунт.

2015-го року впроваджено серію ГУМІСОЛ-ПЛЮС з мікроелементами для 12 видів культур (зернові, олійні, кукурудза, плодові, прядильні, тощо). Мікроелементи знаходяться в біологічно активному стані у складі близьких до природник комплексоутворювачів, добре поглинаються рослинами, не накопичуються у ґрунті.

Існує гнучка система знижок, спеціалісти Компанії надають  консультаційну підтримку від придбання добрив по отримання врожаю. Доставка по Україні безкоштовна.

То ж, шановні аграрії, думайте, рахуйте та звертайтесь.

 

http://www.humi-plus.com/ru/articles/ekonomiya_1000_griven_na_gektar/