Ентоцид ENZIM Agro - грунтовий біонсектицид для захисту урожаю

Хочете провести слідуючий городній сезон без грунтових шкідників?

☝️Більшість шкідників або їхніх личинок зимують в землі і на наступний сезон за сприятливих умов, виповзають на поверхню і починають розвиватить, множитись і плодитись. Для запобігання їхньому поширенню та зменшення їхньої популяції застосовують грунтові інсектициди після збору урожаю.
Після збору урожаю, можна вносити препарат в грунт разом з добривами, поливом чи обприскуванням грунту, що сприятиме враженню вже наявних грунтових шкідників: медведка, дротяники, личинки та імаго травневого і колорадського жука.

Одним з таких біологічних ґрунтових інсектицидів є Ентоцид ENZIM.
Діючу речовину складають міцелій та спори кількох рас грибів, які вражають комах шкідників.
Спори гриба в ґрунті, при попаданні на тіло шкідника, протягом 10-12 годин проростають і уражують жирову тканину, кишковий тракт, паралізують нервову систему, м’язову тканину та органи дихання.
⛔В результаті шкідник гине і стає джерелом розвитку для самого гриба та іншої мікрофлори ґрунту. Повна загибель наступає через 40-120 годин в залежності від віку личинки або імаго.
♻️Безпечний для людей, тварин, дощових черв’яків, а тому застосування препарату не потребує особливих заходів безпеки.
Рекомендується систематично застосовувати препарат щороку: восени або ранньої весни, для підвищення ефективності боротьби з грунтовими шкідниками. Після внесення препарату, ґрунт обробляється відповідно до технології: оранка, культивація, дискування, підгортання.

Норма витрати препарату Ентоцид становить 100г/сотку.
Препарат випускається як в сухій так і рідкій формі, що дає змогу використання біоінсектициду Ентоцид при крапельному поливі.

Прочитати про грунтовий біоінсектицил Ентоцид ви можете за посиланнями:
https://agro.enzim.biz/entotsid-metarizin.html
https://agro.enzim.biz/

Більш детально про препарат дивіться на нашому youtube каналі за посиланням:
https ://youtu.be/Kf4C4VDfGA4