Міф №2  Використовуючи біологію, можна обійтись без хімії взагалі.

Часто саме така думка виникає у господаря який вперше відкрив для себе біологічні препарати. Але насправді все є трішки по іншому, як саме? Давайте розберемось.

Обійтись без хімічних препаратів у рослинництві нажаль не вийде. Першим аргументом на підтримку цього твердження є те, що на даний момент біотехнології ще не запропонували заміну хімічним гербіцидам.

Окрім цього, для високої ефективності біологічних речовин необхідно дотримуватись й інших етапів агро технологій таких як:
• дотримання сівозміни,
• внесення інших біопрепаратів,
• використання більш щадних технологій обробки ґрунту

Такий підхід можливий лише в органічному землеробстві де дотримання правил агротехніки є ключем до підвищення продуктивності вирощуваних рослин.

Саме тому спеціалісти рекомендують так звані «інтегровані системи», які пропонують сумісне використання агротехнічних заходів та прийомів застосування біологічних та хімічних препаратів для досягнення максимального ефекту захисту рослин.

На підтримку вищесказаного виступають численні дослідження в полях, які демонструють, що сумісне застосування хімічних та біологічних ЗЗР та стимуляторів росту, позитивно впливає на рослини та допомагає досягти найвищої урожайності за прийнятних витрат на технології обробітку.

Більш детально прочитати про біопрепарати ви можете за посиланням:
https://agro.enzim.biz/

ВкладенняРозмір
Image icon mif2.png1.48 МБ