А ви використовуєте інокулянти для кукурудзи?

Ви знаєте про вигоду інокулянтів для кукурудзи?
 
Кукурудза є однією з основних зернових культур як в Україні, так і у всьому світі. Врожайність кукурудзи коливається від 50 до 150 ц/га, у залежності від агрокліматичних умов та технології вирощування. Щоб максимально реалізувати потенціал культури при посіві, сучасні агрономи використовують інокулянти.
 
Одним з ефективних інокулянтів для кукурудзи є BINOC Кукурудза ENZIM Agro - це комплексний інокулянт для передпосівного обробітку насіння кукурудзи (включаючи протруєного) з метою отримання максимальної реалізації потенціалу культури.
 
До складу комплексу входять мікробіологічні культури, що пригнічують збудники кореневих гнилей та хвороб стебла і листя. Комплекс також містить культури-азотфіксатори та фосфор- і калій-мобілізатори, фітогормони, антибіотики, вітаміни, амінокислоти і регулятори росту, набір ключових мікроелементів.
 
Склад комплексу та його дія відпрацьовувались в лабораторних та польових умовах впродовж 5 років. Ефективність дії та висока окупність комплексу доведена на практиці у всіх регіонах України, при різних технологіях вирощування кукурудзи.
 
Вигоди від використання BINOC Кукурудза ENZIM Agro:
✓ Підвищення схожості та проростання насіння на 10-20%.
✓ Підвищення врожайності кукурудзи на 5-20%.
✓ Антрисеова дія при застосуванні грунтових гербіцидів.
✓ пригнічення грунтових збудників бактеріальних та грибних хвороб.
✓ Формування потужної кориневої системи та ризосфери з корисної мікрофлори.
 
Більш детально про інокулянт  BINOC Кукурудза читайте за посиланням:
 
Детальний відо-огляд на інокулянт дивіться на нашому офіційному Youtube каналі, за посиланням:

https://youtu.be/ToekXX8kBYY