Зняття стресу озимих зернових

Зняття стресу озимих зернових

В цьому році видалась аномально тепла зима, що спричиняє багато проблем для аграріїв, однією з яких є велика шкода для озимих культур.

Різке підняття добової температури вище за +15С і опускання нічної температури до 0 або +3С спричиняє відновлення вегетації в умовах стресу, що призводить до виснаження запасних (поживних) речовин в рослині за умови низької фотосинтетичної активності та поглинання з грунту поживних речовин: макроелементів, фосфору, калію та азоту. Що в подальшому може вплинути на зниження коефіцієнту кущення, ростових процесів та втрати урожаю аж до 25%.

Для запобігання даним втратам рекомендується застосування стимуляторів та антистресантів для рослин, одним з яких є Аміностим, який містить комплекс амінокислот та активує синтез захисних білків, які в свою чергу зменшують негативний вплив стресових факторів.

Підвищує активність фотосинтетичних процесів, що більш повно забезпечують рослини поживними речовинами.

До складу Аміностиму також входять такі амінокислоти як пролін та гліцин, які підвищують стійкість рослин до низьких температур або можливих заморозків, які ще можуть наступити в дану пору.

Норма витрат препарату: 1-3л/га (в залежності від фази застосування, більш детально читайте за посиланням на офіційному сайті: https://agro.enzim.biz/aminostim.html)

Роздрібна ціна: 156грн/л

Також ви можете переглянути огляд Аміностиму на нашому каналі:

https://youtu.be/Sy-Y1CKtBhk