Гумінові добрива - ваш високий врожай

Споконвіку хлібороби вносили на лани гній ВРХ, пташиний послід, торф, перегній, тобто традиційні органічні добрива. Це було звично, природно та й для землі не шкідливо. Урожаї поступово зростали завдяки збалансованому удобренню та успіхам селекції. Потім із метою інтенсифікації виробництва настав час хімізації сільського господарства. Штучне мінеральне підживлення витіснило природне органічне.

http://www.humi-plus.com/ua/statt/gumnov_dobriva_agrofrmi_germes_-_vash_visokij_vrozhaj/

Постійне внесення мінеральних добрив призвело до збільшення від’ємного балансу мікроелементів у два-три рази та руйнування структури ґрунту у багатьох місцях, ускладнилися процеси гумусоутворення, відбулося суттєве виснаження та деградація ґрунтів, як основи сільгоспвиробництва. Органічні добрива, на відміну від інших, разом з елементами живлення збагачують ґрунт корисною біотою, завдяки якій проходять процеси азотфіксації, фосформобілізації. Акумуляція ґрунтового потенціалу, вивільнення раніше недоступних форм NPK дає можливість зекономити і підвищити рентабельність виробництва.

Нині, коли тваринництво перебуває не в кращому стані, а ціни на мінеральні добрива постійно рвуться до захмарних висот, кращою альтернативою для аграріїв стає застосування природних гумінових добрив та стимуляторів росту. Зокрема препаратів виробництва ТОВ «Агрофірма «Гермес» відомих під загальною назвою Гумісол.

ТОВ «Агрофірма «Гермес» пропонує усім українським аграріям зробити перший крок до економії і нового ставлення до землі, зменшуючи норми використання мінеральних добрив при спільному  внесенні з органічними за рахунок збільшення коефіцієнту засвоюваності їх рослинами.  Турбуватимемось про рідну землю сьогодні – вона годуватиме нас у майбутньому!

Концентрати від ТОВ «Агрофірма «Гермес» мають збалансованій склад та відрізняються європейською якістю за доступними українськими цінами. Завдяки ним зникає потреба закупівлі і використання окремо гумінових і мікродобрив. А відтак залежність від російської «газової голки», за якої ціни на найбільш затребувані азотні добрива постійно зростають, суттєво послаблюється. Значно зменшити фінансові втрати допоможуть добрива Гумісол, сумісне використання яких із мінеральними добривами дозволяє скоротити внесення останніх на 30% від зазвичай рекомендованої норми. Економія на витратах дає додатковий прибуток. А крім прибутку – зменшення хімічного навантаження та відновлення родючості ґрунтів. Хіба ж це не підхід справжнього господаря?

Добрива Гумісол із біогенними елементами сприяють вирішенню проблеми мікроелементного живлення. Вони також проявляють себе як стимулятори росту, антистресанти і органічні добрива з комплексом корисних мікроорганізмів. Вони ж допомагають мобілізувати поживні елементи ґрунту.

Чим ще так відрізняються  добрива Гумісол від інших?
В першу чергу комплексним складом та різнобічною дією. Переважна кількість гуматів походить із торфу, бурого вугілля, сапропелю, лігніну. Основа добрив Гумісолу - вермікомпост (продукт переробки гною червоним каліфорнійським черв’яком) – цінне висококонцентроване добриво. Запатентована промислова технологія виробництва дозволяє зберігати в рідких концентратах всі біологічно активні сполуки сировини (вермікомпосту). Ці добрива мають комплексний склад: окрім гуматів вони містять макро- (N, P, K), мезо- (Mg, Ca, S), мікро- (Fe, B, Mn, Zn, Mo, Co, Se) елементи, фітогормони (ауксіни, гібереліни, цитокініни), вільні амінокислоти, вітаміни, корисну ґрунтову мікрофлору. Рідкі концентрати Гумісол відрізняються стабільністю у робочих розчинах, мають відмінну розчинність, не засмічують розпилювачів при обробках.

Понад 10 років Компанія отримує та щорічно підтверджує європейський органічний сертифікат. Значна частина добрив ТОВ «Агрофірма «Гермес» сертифікована ІМО (Швейцарія) для використання в органічному сільському господарстві за постановами (ЕС) №.834/2007 та (ЕС) №. 889/2008 та водночас широко застосовується в традиційному господарюванні на ланах України.

ТОВ «Агрофірма «Гермес» приділяє увагу кожному користувачу своїх добрив та поважає усіх: від одноосібників до агрохолдінгів. У невеликих підприємствах керівник має більше можливостей особисто спостерігати за дотриманням агротехнічних заходів, ретельніше відстежувати результат. У великих це робитимуть відповідальні агрономи. Якщо у Вас невелике підприємство, то можна напевно сказати, що Вас більше ніж інших хвилює стан ґрунту і способи відновлення родючості, а у великому препарати Компанії не будуть зайвими для отримання додаткових прибутків.

Протягом багатьох років проводяться численні випробування в наукових установах та в умовах виробництва по всій країні. З результатами ви можете ознайомитися на сайті. Агрономічний відділ ТОВ «Агрофірма «Гермес» знаходиться у постійному зв’язку із споживачами. Це дає можливість робити детальний аналіз дії добрив Компанії у різноманітних погодно-кліматичних умовах, удосконалювати якість препаратів Гумісол та працювати над створенням нових варіантів

Віддаленість клієнтів ніколи не позначалася на якості роботи ТОВ «Агрофірма «Гермес». Доставка продукції завжди була і надалі залишатиметься безкоштовна. Вона відбувається напряму, без посередників. Доставка здійснюється кур’єрською службою із можливістю післяплати  або, якщо замовлення досить велике, власним транспортом Компанії. Покупці завжди отримують замовлення вчасно.
Варто спробувати! Придбати препарат на невелику ділянку, щоб пересвідчитися в його ефективності. Це коштуватиме близько 34 грн/га (для Гумісола-плюс). А можна просто довіритися досвіду Компанії і тим результатам, які отримують користувачі добрив Гумісол протягом багатьох років.