Гумісол-прима з біогенними елементами.

http://www.humi-plus.com/ru/catalogue/agrariyam/

Все більш популярними в аграрному світі стають біотехнології. Звичайно, їх частка в загальних обсягах світового виробництва та на ринку ще невелика, але постійно зростає.
Вермітехнології – це саме біотехнології, в яких закладено перш за все природній процес переробки гною ВРХ вермікультурою (Eisenia fetida). Цінність вермікомпосту як органічного добрива складається з високого вмісту гумінових речовин, рухомих форм макро- і мікроелементів, амінокислот, вітамінів, фітогормонів, що визначають його росторегулюючі властивості, та мікрофлори, за рахунок чого відновлюється родючість ґрунту.
Рідкі концентрати «Гумісол-прима» вже відомі на ланах України. Ці препарати збагачені органічним азотом, фосфором та калієм (NPK) і стимульовані мікроелементами, які адаптовані під потреби сільськогосподарських культур.
Існує проблема корекції мікроелементного складу ґрунтів, живлення рослин та відповідно харчування людини, яка сьогодні вирішується далеко не безпечним чином: внесенням хімічних солей металів. Хімічні сполуки створюють непотрібний запас солей у ґрунті.

Вирішення цього питання лежить у використанні нанокарбоксилатiв (у вигляді цитратів) біогенних металів: Zn, Cu, Mn, Co, Mo, Fe.

Вони:
- не створюють токсичних сполук;
- не викликають патогенних змін.

Гумінові препарати, стимульовані мікроелементами стабільні, повністю розчинні у воді.
ТОВ «Агрофірма «Гермес» пропонує низку рідких органічних добрив з біогенними елементами.

Гумісол-прима 01 Зернові Zn, Mn, Mo, Co, Fe, Cu, B 1-2 л/га
Гумісол-прима 02 Бобові Zn, Mn, Mo, Co, Fe, Cu, B 1-2 л/га
Гумісол-прима 03 Кукурудза Zn, Mn, Mo, Co, Fe, Cu, B 1-2 л/га
Гумісол-прима 04 Олійні Zn, Mn, Mo, Co, Fe, Cu, B 1-2 л/га

Застосування цих добрив сприяє:
- підвищенню врожайності культур від 10 до 30%;
- поліпшенню якості сільськогосподарської продукції;
- відновленню родючості ґрунтів.

Найбільш продуктивним варіантом застосування цих добрив є обробка насіннєвого матеріалу із наступними позакореневими підживленнями. Не виключені передпосівне внесення у ґрунт і кореневе живлення за низького агрофону.