Я мабуть кажу повну нісенітницю, але так би хотілося побачити Ваш сайт у якості програми на Гугл плей. Для мене це набагато важливіше ніж всілякі контакти та фейсбуки. Шановні адміни, подумайте над цим питанням, я впевнена знайшлося б багато людей, які залюбки скористалися такою можливістю - завжди, у будь-якому місці мати доступ до важливої і корисної інформації. Врешті-решт - Україна - аграрна держава!))
29 Жовтень, 2014 - 10:56
Ну нормальний запит молодого покоління аграріїв)) Власне перший запит на таку опцію)
Якщо це буде актуально для багатьох користувачів, думаю програма зявиться. Можливо навіть в наступному році !
До речі, давайте невелике соц-опитування!
Шановне комюніті! пишіть в цій темі чи потрібна вам мобільна версія і в якому вигляді?
Дякую, це був би найкращий подарунок!!! і до речі - у Вас чудова бібліотека, я вже встигла нею скористатися, можу по можливості скидати і власноруч відскановані підручники.
Скидайте, але рекомендую перед скануванням перевіряти чи ще ніхто не зробив цього за вас. Бо зараз на просторах Інету багато літератури з'явилося сканованої.
Було б непогано додатком на андроїд.
і не дільки андроїд, але й і на IOS будь ласка.
Як на мене дуже важлива інформація у вкладці Енциклопедія - мати таку інфорацію завжди під рукою, (тобто на телефоні чи планшеті) доже корисно.
Непогано було б пограться з налаштуваннями движка. В браузері смартфону сайт виглядає розтягнутим як бадилина.
Так що ж там з мобільною версією? Дуже хочеться, просто не можу вже.....навіть знайомі є, які могли б написати...питання тільки в коштах...
Мобільна версія на Андроїд дуже потрібна...чекаю!!!
Я за
На сайті і до мобольної версії роботи багато. Сам "вид" сайту (форуму). Проблеми з цитуванням. Перехід між темами. У вікні "Події на сайті" - краще відображати ТІЛЬКИ коментарі і відповіді на форумі... можливо ще оновлення бібліотеки. Оновлення сторінок та обяви - краще змістити в окремо.
Моя думка. Для зручності.
Відімкнув, показ повідомлень про оновлення профілю. Може й дійсно лишня інфа. Все інше нехай буде.
Тут потрібно трохи прояснити чому "віз і нині там" :)
Дуже правильно ви написали про "питання тільки в коштах". І тут потрібно розуміти вартість такої програми, коли вона окупиться навіть якщо нею буде користуватися близько 100-200 чол (наврядчи більше в найближчий рік), і хто буде вкладати кошти в її розробку.
Ще влітку спробував запустити експеримент і звернувся до спільноти із закликом пожертвувати кошти на розвиток проекту. В результаті за 8 місяців кошти пожертвувала тільки одна людина, за що їй дякую!
п.с.: В звязку з тим що наші доблесні органи правопорядку взяли курс на боротьбу із тероризмом шляхом вилучення серверів у дата центрах не розбираючись що на тих серверах взагалі лежить, найближчим часом планую перенести сайт в один із дата-центрів Европи, тому якщо буде недоступний кілька годин, не лякайтеся, все працює і буде працювати далі)
Це було б дуже добре, мобільна версія цього чудового сайту дуже б допомагала в роботі, буває таке, що щось забувається, а помічник (ваш додаток) завжди під рукою.
Я навіть готовий купити такий додаток.,)
Деякі файли в Бібліотеці недоступні. Движок симпотний і швиденький.
Пройшовся по кількох, наче все на місці, скажи які зникли
По змінах:
Гарний кусок роботи зробив. Поправ будь-ласка ще - в Бібліотеці при додаванні матеріалу розділ куди додаєш є - а при перегляді бібліотеки все в купі. Ще б непогано чуть навести кнопки Зберегти і Попередній перегляд. Шукав\перешукував перший раз як пост зберегти :)