1 пост / 0 нових
23 Січень, 2019 - 20:41 #1
Коментарі: 0
Користувач
Відсутній
Останній вхід: 5 років 2 місяці тому
Рейтинг: 0
зимовий бонус )

Зима дає нам змогу перепочити, сповільнитися, продумати плани на майбутнє… А для мене і розробників, які займаються наповненням функцій OrganicHelper (https://organic-helper.com/), період зими з її святами – це ще й можливість познайомитися з вами ближче та поспілкуватися, не відволікаючи від важливих справ.

У мене є для вас цікава пропозиція. Ми стикнулися з проблемою: наша база хвороб рослин і шкідників дуже велика, а їхніх фотографій під снігом не знайдеш. ;) Тому пропоную долучитися до наповнення візуалізації бази даних. Зі свого боку я допоможу відновити вітаміни у вашому організмі, надсилаючи навзаєм олію холодного віджиму та клітковину.

Отож умови такі: з мене – 2 пляшки  олії  250 мл (на вибір: льон, кунжут, коноплі, гарбуз, волоський горіх) та 1 упаковка клітковини. Продукт відмінної якості, від компанії Річойл (http://richoil.ua).

Від вас – 10 фотографій шкідників або хвороб, відсутніх у моїй базі, яку можна знайти в розділі «Рішення» після встановлення програми на телефон: https://organic-helper.com/download.

Брати участь можна декілька разів, можете також залучати друзів. Головне – стежити за наповненням бази й не відправляти фотографії, які вже присутні в додатку.

Для того, щоб отримати винагороду, відправляйте листи з вкладеними фотографіями на електронну адресу: helperorganic@gmail.com. Кожну світлину підпишіть назвою проблеми, яку на ній зображено, наприклад,  мозаїка ріпак . У листі вкажіть адресу доставки подарунка (для доставки Укрпоштою – фактична адреса, для доставки Новою поштою – населений пункт, номер відділення та контактні дані отримувача).

Запрошую всіх до участі! Потім будете розказувати внукам, що фото ось цього жучка я зробив ще далекого 2017, 2018 чи навіть 2015 року!

Завжди ваш Оh ;)