Кольчато-зубові
Хочу купити собі котки, бо чим далі тим гірше без них, і не завжди буде фортить з дощем після посіву. Хто яким агрегатом користується ? Може хто знає де б\у в нормальному стані продають - маякніть.
25 Січень, 2014 - 01:29
В мене КЗК6. Бувають з ним деякі проблеми. В ідеалі до нього потрібні ще й шпорові.
Представник Галещина машзавод по телефону казав що відмінність їхнього КДП-6,0 "Панько" від уманського КЗК 6-01 є міцніша рама і більший діаметр дисків.
- це ти про ці проблеми говориш ?
З рамою ніяких проблем. Стосовно діаметру,- Умааньфермаш випускав (чи випускає, не цікавлюсь) 35см і 45см, то 35 просто біда. Горне за собою все на світі. 45 у мене і з ним такі ж бувають приколи. Та нічого я пристосувався. Якби мені було потрібно я б взяв
Там потужність в них вказана 90 к.с., і важчі майже на півтони від КЗК 6 . Мабуть моя 80-ка не попре такі. Завтра наберу до них, розпитаю. Від мене 30 км.
Перезвоніть за номером 0677429799 в Умані в минулому році ми там купили котки КЗК-6 на 10000 дещевше чим на заводі.
Дякую за інформацію.
На сайті авторіа в розділі мтз кілька тижнів продавалися катки! Подивіться-може те! Дякую за посилання на цей сайт-інформацією звідси користувався й раніше,не звертав уваги .що форум є! Щей мова спілкування -РІДНА (хай не сприймають за образу російськомовні)!!!!!!!!!!!!!!!!
я купил квг за 100$ - за неимением никаких катков думаю это неплохой вариант.
Якщо хтось десь побачить\почує про б\у типу КЗК-6 - маякніть пліз.
Апну )) Хто де побачить котки в продажу - маякніть пліз.
Можу запропонувати катки КЗК 6, не дорого, нові.
куда звертатись
дайте мені свій номер телефону я вам перезвоню напишіть на http://agrolider@email.ua
Купив сьогодні всліпу на олх, по телефону перепитав продавця, який діаметр? Каже 45 см, привезли міряю-35 см. Намірився переробить в навісні, а тепер вже навіть бажання відпало. Треба спочатку спробувати, як воно каткує. Якща дійсно пагане, то прийдеться мінять. В когось такі є?