Зберігання і переробка продукції рослинництва. Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков, В. С. Хилевич.

2 постів / 0 нових
Останнє повідомлення
8 Вересень, 2013 - 03:37 #1
Коментарі: 4
Україна, Київська обл., м. Київ
Користувач
Відсутній
Останній вхід: 5 років 10 місяців тому
Рейтинг: 1175
Активний літераторПочинаючий журналістПочинаючий форумчанин
Зберігання і переробка продукції рослинництва. Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков, В. С. Хилевич.

513a109b6c3056b12115ccfb4a391882.jpg Зберігання і переробка продукції рослинництва: Навч. посібник / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков, В. С. Хилевич. — К.: Мета, 2002. — 495 с.: іл. Подано характеристики різних видів продукції рослинництва як об’єктів зберігання. Описано способи післязбиральної обробки, режими і способи зберігання, технології переробки зернових мас, капусти, цибулі, плодових, зеленних та коренеплідних овочів, плодоягідної продукції, картоплі, олійних культур, цукрових буряків, льону-довгунця, хмелю, тютюну і махорки. Викладено основи технологій приготування і зберігання комбікормів, штучно зневоднених кормів та кормів рослинного походження. Для аграрних вищих навчальних закладів І – IV рівнів акредитації з напряму "Агрономія". Скачати: Zberigannja i pererobka produkcii' roslynnyctva

8 Вересень, 2013 - 00:37
Коментарі: 0
Користувач
Відсутній
Останній вхід: Ніколи тому
Рейтинг: 0

а её можно на сайте почитать,без скачивания?

Щоб додати коментар, увійдіть