поле було до самої осені досить чисте вигорів перій буряни хвощ польовий місцями відійшов.
відносно сорту якщо сіяти на пряму то.
15 ширина міжрядя щоб бистро пригнітило буряни .
висяв як раніше. щоб хватило воголи . я пізно сіяв і дощ був на наступний день після посіву і більше до жовтня майже не було дощів. але земля була мягшою ніж по традиційній технології.
+ сорту. 1,
в кінці серпня вже збирали .
дуже раній сорт в сусідів на 4 полях різні сорти ще зелені були.
2,вагана насінини 1000 насінин 205-215гр.
- сорту
1.не раундапо стійкий
2, не було комбайну 1 неділю почала осипатися ті стручки де раніше дізріла. 20% я важаю у мене осипалось.
планую зробити експеримент посіяти по озимій пшениці на городі і зібрати 2 врожай якщо дощів не буде.
для прямого посіву бажано раундапо стійкий сорт мати
в томі році 5 га не спрацював раундап. після оранки він начав проростати і зараз якраз перед всходом насіня хочу малою нормою придушити бо великою спалю листок.
Бачу ви давно вже були на сайті, тому просто тут для вас оставлю всю достпну інформацію. В цих хлопців ти зможеш найти скат truck.com.ua , якщо виникнуть запитання, то зрадістю відповім.
https://www.youtube.com/watch?v=fUNig6-A8iM
https://www.youtube.com/watch?v=T1-FeXWIKcM
І як зійшло?
посіви озимої пшениці на різних полях та городах
Як на мене - просто супер :). Молодчина , відішли це фото з відео тим конструкторам на завод - як самі нестепні таке зробити.
В темі про сою були ваші фото сходів сої сорту Антрацит. Як результат по врожаю? Фото по вегетації є?
ось фото через 26 днів після посіву міжрядя 30.
сіяли 13 трівня досить пізно як на мене.
через 5 днів обробили раундапом 5 л\га.
поле було до самої осені досить чисте вигорів перій буряни хвощ польовий місцями відійшов.
відносно сорту якщо сіяти на пряму то.
15 ширина міжрядя щоб бистро пригнітило буряни .
висяв як раніше. щоб хватило воголи . я пізно сіяв і дощ був на наступний день після посіву і більше до жовтня майже не було дощів. але земля була мягшою ніж по традиційній технології.
+ сорту. 1,
в кінці серпня вже збирали .
дуже раній сорт в сусідів на 4 полях різні сорти ще зелені були.
2,вагана насінини 1000 насінин 205-215гр.
- сорту
1.не раундапо стійкий
2, не було комбайну 1 неділю почала осипатися ті стручки де раніше дізріла. 20% я важаю у мене осипалось.
планую зробити експеримент посіяти по озимій пшениці на городі і зібрати 2 врожай якщо дощів не буде.
для прямого посіву бажано раундапо стійкий сорт мати
велес агро можливо буде зацікавлене. а от червона зірка маючи алкор і орін 9.6 пошевелити мозгом
не випустити для малого фермера модифікацію механічну 2 м і 4-6м сівалку з для нульового висіву і мінімального ціною до 200000 втрачає клієнтів.
і 2 мери лубий мтз та юмз може тянути що не накладає фінансового відбитку на купівлю 150-240 сильного трактора.
а при нульовому то часу на посів хватає з особистого досвіду скажу.
А які цифри по врожайності вийшли?
20 по сої.
А є фотографії озимого ріпаку, з першого відео?
20 ц по сої по нулю та ще й ранній сорт, а головне в умовах коли як ви пишете:
Це дуже гарний результат.
В наших краях в таких умовах урожаю не було б, максимум 10-12 ц/га по раннім сортам могло б бути а по пізнім центнерів по 7 або 8 з гектара.
Костя Шевченко хай розкаже про сою в їхніх краях в 2015 році.
результат так собі в тому році (тако) там де купляли посівнй матеріал збирала від 3.5-4.7т/га.
а весь врожай викупив у мене фемер на посівний матеріал на свої поля хоча сам уже з 2 сорти мав раундапо стійку та пізнью.
да не ма що фотографувати через місяць температура впала до -6 на тиждень і весь вимерз в фазі 2 справжнього листка
https://www.youtube.com/watch?v=Eu_HknQBbkI
ось чертьож на наруляторглубини сіву сошника.
прошу допомогти з вибором прикотуючого колеса.
з білим диском маю розмір 330х70та округлу форму шини.
зсинім диском 300х60. плоска форма шини.
обидва екземпляри є безкамерні та дво підшипникові 204 вроді стоїть.
http://no-till.ru/view_articles.php?id=20
Здається ось рішення, якщо ще ненагуглив.
В пневматичній сівалці (спу-4) шланги насінняпроводи мають бути однієї довжини чи можуть бути різної?
https://www.youtube.com/watch?v=ZiApHIi_Qbg&feature=youtu.be
А з осені який обробіток був?
дякую а то не розумію як тут відео добавляти.
осюню оранка. весною закритя вологи тяжкими боронами. і посів. вчора був на полі то вже пшениця з ячменем мякою стали.
днів ченез 5 оприскю раундапом 2 л на га.
Для відео потрібно дещо прибрати з адреси посилання:
А хіба вже буде бур'ян після оранки?
дякую
в томі році 5 га не спрацював раундап. після оранки він начав проростати і зараз якраз перед всходом насіня хочу малою нормою придушити бо великою спалю листок.
.
Просили сфоткати норми висіву сівалки Стегстед
Доброго дня, колеги. Можливо хто виручить продасть б\у резину до сівника сз-3.6? Вкрай потрібен один скат. Буду дуже вдячний.
Юрій, можу вам допомогти. Знаю одне місце де ви можете найти скат ;)
Бачу ви давно вже були на сайті, тому просто тут для вас оставлю всю достпну інформацію. В цих хлопців ти зможеш найти скат truck.com.ua , якщо виникнуть запитання, то зрадістю відповім.
:)
Тут вибір шин взагалі ніякий.
Можливо є інші місця???
Хто може сказати як правильно регулювати норму висіву на таких сівалках?