Технологія вирощування, заготівлі, зберігання і переробки цукрових буряків Бахмат М.І., Ігнатьєв М.О., Вітвіцький І.А.

Навчальний посібник. — Кам’янець-Подільський: Абетка-НОВА, 2003. — 296 с.
ISBN 966-8119-45-2.

У навчальному посібнику "Технологія вирощування, заготівлі, зберігання і переробки цукрових буряків" приведені біологічні особливості цукрових буряків, технологія вирощування, селекція і насінництво, організація заготівлі і зберігання коренеплодів, а також їх переробка на цукрових заводах. 
Навчальний посібник рекомендовано студентам агрономічних спеціальностей для підготовки фахівців в аграрних вищих навчальних закладах третього та четвертого рівнів акредитації.
Може бути корисним спеціалістам агроформувань, фермерам, заготівельникам і переробникам коренеплодів цукрових буряків, тим що займаються виробництвом цукру з буряків.