Грунтовий азотфіксатор Біомаг

Як ми знаємо найактивнішими фіксаторами атмосферного азоту є бульбочкові бактерії в симбіозі з бобовими рослинами, але азотфіксація відбувається й на інших рослинах також. Джерелом енергії і вуглецевого живлення для азотфіксаторів є кореневі виділення рослин, продукти розкладу клітковини та інших органічних решток. Вносять корисні мікроорганізми під час висіву культур або протягом вегетації.

Одним з відомих азотфіксаторів є БіоМаг ENZIM Biotech Agro – біотехнологічний препарат пролонгованої дії для передпосівної обробки насіння, розсади, а також підживлення та обробки по вегетації зернових, технічних, овочевих, плодово–ягідних культур та кімнатних рослин, покращення показників родючості ґрунту.

До складу входять живі клітини бактерії Azotobacter chroococcum покращеного штаму AC 39 з титром не менше 1х109 КУО/мл та продукти їх метаболізму: фітогормони ауксинового, гіберелінового і цитокінінового рядів, амінокислоти, вітаміни.

Сприятлива дія препарату БіоМаг на рослини зумовлена двома факторами: його здатністю засвоювати молекулярний азот з повітря та синтезувати різні біологічно активні речовини типу фітогормонів ауксинового, гіберелінового і цитокінінового рядів, антибіотиків, вітамінів групи В, органічних кислот і амінокислот, що дозволяє отримати наступні вигоди:

  • Засвоює молекулярний азот з повітря та синтезує біологічно активні речовини.
  • Підвищує на 5-15% енергію проростання та схожість насіння.
  • Підвищує врожайність культур на 10%.
  • Дозволяє заощадити до 60 кг/га аміачної селітри без втрати врожайності.
  • Активізує азотний обмін рослин.
  • Ефективно діє протягом всього періоду вирощування у відкритому та закритому ґрунті.

Більш детально про Біомаг ви можете прочитати на офіційному сайті виробника:
https://agro.enzim.biz/azotfiksator-biomag.html