Інокулянти на графітно-тальковій основі

Проведення сівби у аграріїв завжди під пильною увагою, адже від ефективності сівалки та якості її роботи напряму залежить урожайність і майбутній прибуток господарства. Основними критеріями роботи сівалки є швидкість, безвідмовність та висока точність висіву.

Для цього необхідне правильне налаштування та обслуговування сівалки. Частою проблемою при висіві насіннєвого матеріалу є забивання сівалок, що загрожує порушенням рівномірності висіву та втратою великої кількості часу. Для вирішення цієї проблеми широко використовують передпосівну обробку насіння графітно-тальковою сумішшю.

Компанія ENZIM врахувала ці незручності і завдяки багаторічним дослідженням, розробила суху форму комплексних інокулянтів серії BINOC, використовуючи в ролі наповнювача вже готову графітно-талькову суміш, з ретельно підібраним співвідношенням компонентів.

Завдяки дрібнодисперсному носію і високій сипучості, досить легко рівномірно обробляти інокулянтом посівний матеріал безпосередньо всередині мішка або бункера сівалки.

Застосування інокулянтів серії BINOC, дозволяє полегшити обслуговування обладнання та економити кошти на змащуванні компонентів сівалок засобами на основі тальку і графіту.

Особливості, норми витрат та ціна інокулянтів вказані за посиланням:
https://agro.enzim.biz/complex_inoculants.html