Передпосівна обробка озимого гороху - Enzim Biotech Agro

Останні роки аграрії попри вже традиційні озимі зернові культури та ріпаку сіють також і озимий горох. Культура відносно нова для українських аграрії, мало що можна зараз сказати про переваги та особливості вирощування цієї культури в наших широтах. Але в загальному аграрії вважають озимий горох новою перспективною культурою, яка зможе зайняти своє місце серед вже традиційних озимих культур.

Для підвищення урожайності та легкої адаптації озимого гороху до наших умов, рекомендується використання інокулянтів. Компанія ENZIM має в своєму асортименті перевірений ефективний інокулянт для Binitro Горох, який максимально підходить для вирощування озимого гороху.

Інокулянт для гороху «BiNitro Горох» - це двокомпонентний рідкий препарат (інокулянт + екстендер) для передпосівної інокуляції насіння гороху на основі культури бульбочкових бактерій Rhizobium leguminosarum штаму RL 45 з титром не менше 10 млрд живих мікроорганізмів на мілілітр та продуктів їх метаболізму (фітогормони, амінокислоти, вітаміни).

Препарат забезпечує більшу кількість бактерій на насінині порівняно з аналогами, що підвищує активність азотфіксації. Стимулює розвиток рослин та підвищує активність фотосинтетичних процесів, що підвищує урожайність культури від 5 до 25%

Більш детально про препарат читайте на офіційному сайті виробника:
https://agro.enzim.biz/inokulyant-dlya-gorohu.html

Замовити інокулянт Binitro Горох можна за посиланням:
https://market.enzim.biz/agro/inokulyanti/binitro-goroh