Блог користувача УНПЦ Інститут Живлення Рослин

Виростити та зібрати врожай – титанічна праця, але вона може виявитись марною (або принаймні малоефективною), якщо ігнорувати загальні правила зберігання врожаю. Одразу після збору врожаю зерно ще непридатне для зберігання. Я, правило необхідно вжити додаткових спеціальних заходів аби захистити зерно, і зберегти у повному обсязі результат праці господаря. Потрібно якомога швидше приступити до післязбиральної обробки зерна, аби підготувати зерно до тривалого зберігання за найкоротший час, щоб воно зберегло свою якість та цінність.

Що дешевше хімічна меліорація чи добрива? Або як впливає кислотність ґрунту на засвоєння елементів живлення

Регулятори росту рослин – комплекс біологічно активних речовин, завданням яких є активізація та інтенсифікація основних процесів життєдіяльності рослин. Багаторічні дослідження вже давно підтвердили той факт, що регулятори росту рослин – один з найбільш рентабельних способів управління кількісними та якісними показниками врожайності. Головне їхнє призначення – максимально зменшити негативний плив стресових (несприятливих) факторів зовнішнього середовища. Таких як різкі перепади температур (особливо у від’ємну сторону), нестача вологи, шкідлива дія пестициді.

Макро- та мікроелементи у технології вирощування сої відіграють одну з провідних ролей. Оскільки вони входять до складу багатьох важливих ферментів, вітамінів, гормонів та інших фізіологічно активних сполук. Без мікроелементів не можливий синтез білків, жирів та вуглеводів.

Ще більше цікавої інформації на сайті pni.com.ua

Більше цікавої інформації на сайті Інституту живлення рослин pni.com.ua

Більше цікавої інформації від Інституту живлення рослин на сайті pni.com.ua

 

Ще більше цікавої інформації на сайті pni.com.ua